Baba oğul denizde kayboldu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Baba oğul denizde kayboldu


 

Mersin’in Tarsus ilçesinde serinlemek için denize giren İsmail Hakkı Yürük (55) ve oğlu Emirhan Yürük (12) boğularak öldü.

Edinilen bilgiye göre, İsmail Hakkı Yürük ile oğlu Emirhan Yürük, bayram tatilini fırsat bilerek Kulak Mahallesi sahilinde serinlemek için denize girdi. Baba oğlun kıyıya çıkmadığını fark eden vatandaşlar, durumu jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine bölgeye Sahil Güvenlik ve arama kurtarma ekipleri sevk edildi. Arama çalışmaları sırasında, Emirhan Yürük kıyıya yakın bir yerde baygın halde bulundu. Ambulansla Tarsus Devlet Hastanesi'ne sev edilen çocuk, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kayıp olana baba İsmail Hakkı Yürük'ün bulunması için sahil güvenlik, jandarma ve AFAD ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. İki gün süren arama çalışmalarının ardından Yürük'ün cesedi, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta bulunarak otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA