AKP çalkalanıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKP çalkalanıyor!


 

Mersin’de AKP teşkilatlarında görev alan yöneticilerin görevden alınacağı iddialarına İl Başkanlığı’ndan yalanlama geldi.

Haber Merkezi

Kentte son günlerde özellikle sosyal medya üzerinden bazı partililerin, ‘AKP’de kadrolar değişiyor, il-ilçe yönetimleri görevden alındı-şu isimler atandı’ gibi paylaşımlarına İl Başkanı Cesim Ercik’ten yalanlama geldi.

Görevinin başında olduğu mesajını veren Ercik, “Son zamanlarda sosyal medya üzerinden teşkilatlarımızla ilgili siyaset ahlakına sığmayan, seviyesizce iftiralar atılmaktadır. bu kişilerin ak parti teşkilatlarıyla hiçbir ilgileri ve bağları yoktur. Belli bazı çevrelerin, çıkar odaklarının taşeronluğunu yapmakla birlikte millete hizmet davasında, milletin gücünü yıpratmayı heves eden zavallılar, çamur atmak ve iftira siyasetiyle kendilerine yol açmaya çalışmaktadırlar. Ak Parti bir ailedir; ve gerçek şu ki; bu iftiraları atanlar, Ak Parti ailesinin dışında olan, bu yolun şuurundan yoksun kişilerdir. Yazmış  oldukları bu yazıların, gerçeklikle hiçbir ilgisi yoktur. Teşkilatları yönlendirme ve onları yeniden oluşturmaya çalışmak kimsenin görevi değildir. Bu konu tamamen genel başkanımızın takdirindedir. Mersin’de Ak Parti teşkilatı 13 ilçe ve il yönetimi ile görevinin başındadır. Kongre süreci tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de devam etmektedir. Bu şuurda olan Ak Parti teşkilatları bilir ki; bu makam kimseye baki değildir. Yeri ve zamanı geldiğinde herkes görevini kendisinden sonra gelecek kişiye devreder, bu da bir bayram coşkusu içinde gerçekleşir. Değişim ve yenilenmenin her alanda öncüsü olan Ak Parti, bu mirasa her zaman sahip çıkmıştır” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA