“Bayram paylaşmaktır” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Bayram paylaşmaktır”


 

Yaklaşan bayramı yayınladığı mesajla kutlayan Başkan Tuna, “Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir” dedi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi son mesai gününde personeliyle bayramlaştı. Park ve Bahçeler, Temizlik ve Fen İşleri ile idari binada hizmet veren işçi ve memur personeliyle bir araya gelerek, bayramlarını kutlayan Belediye Başkanı Hamit Tuna, 14 yıldır görev yaptıkları Toroslar’ın değişiminde ve gelişiminde büyük emek sarf eden tüm personeline teşekkür etti.

Belediye meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin de katıldığı bayramlaşma töreninde konuşan Başkan Tuna, personeline aileleriyle birlikte sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmelerini dileyerek, kesilen kurbanların ve yapılan ibadetlerin Allah katında kabul olması temennisinde bulundu.

“EL ELE GÖNÜL GÖNÜLE ÇALIŞIYORUZ”

El ele gönül gönüle yaptıkları çalışmalarda Toroslar’da başarıyı yakaladıklarını belirten Başkan Tuna; “ 2004 yılında göreve geldiğimizde Toroslar’a baktığımızda bir köy görünümü içerisindeydi.Hep birlikte kendi ellerimizle şekillendirdiğimiz Toroslarımızı şuan yaşam kalitesi yüksek ve en huzurlu ilçe konumuna getirdik.300 bin insanımızın yaşadığı Toroslarımızı bir aile olarak kabul ediyoruz. Biz Toroslarımızın geleceği ve daha yaşanılabilir bir kent olabilmesi için yüreğimizi, gövdemizi ortaya koyduk. Bu gövdeyi de ortaya koyan bu ordunun mensupları da sizlersiniz. Yeşil alandan, spor tesisine, temizliğe ve kent estetiğimizin sağlıklı hale getirilmesinde katkı sunan Park ve Bahçeler, Temizlik, Fen İşleri ve idari binamızda hizmet veren siz değerli çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Eğitimden, sağlığa, spora, kültür ve sanata yönelik birçok projeyi de birlikte hayata geçirdik. Allah hepinizden razı olsun. Emeklerinize ve yüreklerinize sağlık. Küskünlerin barıştığı, dargınlıkların sona erdiği, güzel günlerin müjdecisi olan bir bayram geçirmeyi temenni ediyorum”

Mersinli hemşehrilerinin ve İslam Alemi’nin de Kurban Bayramı’nı  kutlayan Başkan Tuna: “Bayramlar, toplum olarak birlik ve beraberliğimizi daha da pekiştirdiğimiz, sevinçlerimizi ve mutluluğumuzu paylaştığımız özel günlerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Türkiye Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarıyla, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, Kurban Bayramının insanlığa, ülkemize ve halkımıza barış, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini dileğiyle, tüm hemşehrilerimin Mübarek Kurban Bayramını kutluyorum” dedi.

“BAYRAM ÖNCESİ HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK”

Bayram süresince vatandaşların sıkıntı yaşamamalarını ve bayramlarını rahat ve huzurlu bir şekilde geçirmelerini temin etmek amacıyla, belediye ekiplerinin görev başında olacağını hatırlatan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, her hangi bir sorunla karşılaşan vatandaşların, istek ve şikayetlerini 322 72 00 / 1270 numaralı telefonu arayarak bildirebileceklerini söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA