Köşekbükü Mağarası turizme kazandırıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Köşekbükü Mağarası turizme kazandırıldı


 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ilçelerde gerçekleştirilen hizmetlerin açılışını düzenlediği törenlerle yapıyor.

Son olarak Anamur’da gönüllü itfaiyecilik sertifika töreni ve römork dağıtımı, üreticiye satış tezgâhı dağıtımı, vidanjör dağıtımı ile engelli simit arabası dağıtımı gerçekleştirilirken, Köşekbükü Mağarası’nın da açılışı yapıldı. 

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen açılışlara ilgi yoğun oldu. Törende öncelikle engelli bireylerin ekonomik hayata kazandırılmaları adına Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen ‘Simit Arabam Engel Tanımam Projesi’ kapsamında Anamur ilçesindeki engelli bireylere simit arabası verildi.

Daha sonra Mersin ve Çevresi Turizm Altyapı Hizmet Birliği (METAB) ve Anamur Belediyesi’nin destekleri ile turizme kazandırılan Köşekbükü Mağarası’nın açılışı gerçekleştirildi. METAB ve Anamur Belediyesi tarafından ortaklaşa aydınlatılması ve çevre düzenlemesi tamamlanan Köşekbükü Mağarası, çıkan yangın sonrası atıl kaldı ancak restorasyonu için harekete geçilmesi ile 500 bin TL’lik kaynak sayesinde turizme kazandırıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Anamur Belediyesi tarafından hizmete açılan Kondisyon Salonu ve Bahçelievler Spor Parkı ve Kafe açılışına da katıldı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA