Hazırlıklar sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hazırlıklar sürüyor


 

Ligin başlamasına sayılı günler kala Mersin İdman Yurdu’nda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor.

ALİ ŞANLI

TFF 2. Lig Kırmızı Grup Takımlarından Mersin İdman Yurdu’nda, sezonun ilk açılış maçında oynanacak Amed Sportif Faaliyetleri hazırlıkları sürüyor. Ligin ilk maçına konsantre olan Mersin temsilcisi, evinde oynayacağı karşılaşmayı kazanıp lige 3 puanla girmek istiyor.

Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yaklaşık 1,5 saat süren idman 5’e 2 top kapmaca ile başladı. Daha sonra dar alanda çift kale yapan Kırmızı Lacivertliler son olarak şut idmanı ile bitirdiler. Hafif sakatlığı bulunan Tolga Şahin idmana katılırken hala takım arayan ve MİY ile idmanlara çıkmayan Hakan Olgan’ın ise Mersin İdman Yurdu’na imza atma yerine boşta kalmayı tercih etmesi kulübe güvensizlik olarak yorumlandı.

AMED SPORTİF FAALİYETLER’DE MERSİN STARTI

Amed Sportif Faaliyetler de, Şehmuz Özer Tesisleri’nde Teknik Direktör Taner Taşkın gözetiminde hazırlıklarını sürdürüyor. Yeşil kırmızılı beyazlı ekip, Mersin’de yapacağı sezonun ilk maçı için Cuma günü karayolu ile bu kente gidecek. Mersin’de kampa girecek olan Amed Sportif Faaliyetler, Cumartesi günü yapacağı idmanla hazırlıklarını tamamlayacak ve maç saatini bekleyecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA