Son transfer | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Son transfer


 

Tarsus İdman Yurdu hafta sonu başlayacak lig öncesinde dış transferde sol kanada bir oyuncu daha transfer etti. Kulüp Başkanı Önder Ege, geçtiğimiz yıl Fethiyespor’un formasını giyen 25 yaşındaki İbrahim Hırçın ile 1 yıllık sözleşme imzaladıklarını söyledi.

İbrahim’in takıma faydalı olacağına inandığını dile getiren Başkan Önder Ege, “Teknik ekibimizin raporu doğrultusunda bu transferi gerçekleştirdik. Olağanüstü bir durum olmazsa transferi tamamladık” dedi. Artık transferi bitirdiklerini belirten Başkan Önder bu hafta sonu deplasmanda UTAŞ Uşakspor A.Ş. ile oynayacakları maçla sezonu açacaklarını ifade etti.

Sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini kaydeden Başkan Önder Ege, “Hazırlık dönemimiz oldukça iyi geçti. artık sezon başlıyor. İlk maçımızda deplasmanda Uşakspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçı kazanarak sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA