Perilere takviye | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Perilere takviye


 

Mersin BŞB Spor Kulübü, dış transferde uzun oyuncular Aysun Yararbaş, Marica Gajic ve Krystal Thomas ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

Mehmet Nabi Batuk

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor (Mersin BŞB), dış transferdeki çalışmalarını sürdürüyor. Son olarak üç uzun oyuncu ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Mersin BŞB, geçtiğimiz sezon MBK Doğuş Hastanesi’nde forma giyen uzun forvet Aysun Yararbaş, WNBA takımlarından Washington Mystics'te ter döken pivot Krystal Thomas ve Bosna Hersekli power forvet Marica Gajic ile 1 yıllık anlaşmaya vardı.

SAVUNMA VE RAKİP POTADA ETKİLİ OLACAKLAR

Geçtiğimiz sezon MBK Doğuş Hastanesinde ter döken 1991 doğumlu,1.86 boyunda olan uzun forvet Aysun Yararbaş 2001 – 2002 sezonunda basketbol kariyerine başladı. 26 yaşındaki oyuncu sırasıyla Selimiye, Abdullah Gül Üniversitesi, Fenerbahçe, Nallıhan Spor, Becker Spor, Gençlik ve Spor, Kurtuluş Spor, Mersin Üniversitesi, MBK Doğuş Hastanesi takımlarında forma giydi. Diğer uzun Marica Gajic ise Bosna Hersekli 1995 doğumlu, 1.90 boyunda olan power forvet takıma sayı bulmada yardımcı olacak.

Geçtiğimiz sezon WNBA'de Washington Mystics'te forma giyen 1989 doğumlu, 1.96 boyundaki ABD'li pivot Krystal Thomas’ın ise takımın savunmada yaşadığı sıkıntılara çare olması bekleniyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA