Toroslar sınıfı geçti | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Toroslar sınıfı geçti


 

Bu sezon Mersin Süper Amatör Ligde mücadele edecek olan Toroslar Belediyespor ilk hazırlık maçını oynadı. Yeni sezona kendi tesislerinde hazırlanan Yeşil Beyazlı ekip hazırlıklar doğrultusunda Bölgesel Amatör Ligde mücadele edecek olan Anamur Belediyespor ile bir hazırlık maçı oynadı. Güçlü rakibini

Koray Aydın stadında oynanan karşılaşmaya Toroslar Belediyespor başlama vuruşu yaptı. Bu dakikadan itibaren güçlü rakibine boş alan bırakmayan ,sahanın her bölgesinde pres yapan Toroslar Belediyespor bu presin karşılığını güzel bir golle süsledi 1-0. Toroslar Belediyespor attığı gol ile maça hakim olduğunu gösterdi.

Yediği golün şokunu atlatan misafir takım Anamur Belediyespor önce maçta dengeyi kurdu ardından ataklarını sıklaştırdı. Hücum futbolunda ki başarısını takım olarak defansta da gösteren Toroslar ekibi rakibinin gol atmasına izin vermedi. Böyle Toroslar Belediyespor yaptığı ilk hazırlık maçında güçlü rakibini tek golle geçmeyi başardı. Toroslar Belediyespor 2. Hazırlık maçını Tarsus’da Tarsus İdman Yurdu ile oynayacak. Maçta dikkat çeken bir başka olay ise maçı yöneten Aziz Filiz oldu. Toroslar Belediyespor’da Mehmet Atay’ın yardımcılığını yapan Aziz hoca maçı yöneterek futbola ne kadar hakim olduğunu, izleyenler tarafından FİFA kokartlı hakem edasında maç yönetmesini ayakta alkışladı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA