Mersin Ekonomi Platformu Kaçmaz’a emanet | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Ekonomi Platformu Kaçmaz’a emanet


 

Mersin’de 21 sivil toplum kuruluşunu çatısı altında toplayan mersin Ekonomi Platformu’nun yeni dönem başkanı Akdeniz ihracatçı Birlikleri’ni (AKİB) temsilen Kemal Kaçmaz oldu.

Kentte güç birliği sağlamak maksadıyla 6 yıl önce kurulan Mersin Ekonomi Platformu’nda başkanlık için devir teslim töreni yapıldı. MEP’in 9. dönem başkanlığını yürüten Türkiye Genç İşadamları Derneği (TÜGİAD) Çukurova Şubesi Başkanlığı da yapan Armağan Öner, görevi Akdeniz ihracatçı Birlikleri’ni (AKİB) temsilen Kemal Kaçmaz’a devretti.

Akdeniz İhracatçılar Birliği (AKİB) hizmet binasında düzenlenen törene Vali Ali İhsan Su’nun yanı sıra il protokolü, MEP bünyesinde yer alan sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve iş insanları katıldı.

“HEP BİRLİKTE MERSİN İÇİN BİR SİNERJİ OLUŞTURABİLİRİZ”

Törende bir konuşma yapan Vali Ali İhsan Su; kentin her alanda sahip olduğu potansiyelin değerlendirilmesinde kentin önemli paydaşlarından oluşan Mersin Ekonomi Platformu ve benzeri platformların büyük pay sahibi olduğunu kaydetti. Vali Su, el birliğiyle meydana getirilen bu oluşumların Mersin’in gelişimi ve kalkınması için önemli bir sinerji oluşturduğunu da sözlerine ekledi.

Mersin’in ve ülkemizin kalkınmasına katkı sağlama gayreti içerisinde bulunan iş insanlarına sahip olmanın ilimiz açısından çok büyük avantaj olduğunu da vurgulayan Vali Ali İhsan Su; birlik ve beraberlik içerisinde yürütülecek çalışmaların ilimizin ve ülkemizin gelişmesinin yanı sıra yarınlarımızın güvencesi çocuklarımıza daha iyi bir gelecek hazırlanmasında da büyük rol oynayacağını söyledi.

YENİ BAŞKAN KEMAL KAÇMAZ

MEP 9. Dönem Başkanı Armağan Öner’in de bir konuşma yaptığı devir teslim töreni, 9. Dönem faaliyet videosunun izlenmesi, MEP Üyesi sivil toplum kuruluşu temsilcilerinin kendini tanıtması ve “Mersin Ajandam” web sitesinin Kent Konseyi’ne devredilmesine yönelik protokol imzalanması ile devam etti.

9. Dönem Başkanı Armağan Öner ile 10. Dönem Başkanı Kemal Kaçmaz arasında gerçekleşen devir teslimin ardından tören, Vali Su’ya plaket takdim edilmesi, 10. Dönem Başkanı Kaçmaz’ın konuşması ve günün anısına toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA