Askeri bıçakla öldüren şahıs tutuklandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Askeri bıçakla öldüren şahıs tutuklandı


 

Mersin’in Silifke İlçesinde asker Furkan Mırak’ı bıçaklayarak öldüren İbrahim Halil Özer (22) çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Edinilen bilgiye göre; Furkan Mırak Amasya’dan dağıtım iznine memleketi Şanlıurfa’ya geldi. Burada iznini kullandıktan sonra usta birliği Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine feribotla gitmek için 4 arkadaşı ile birlikte Taşucu Mahallesine geldi. 4 arkadaşı ile birlikte feribot saatini beklemeye başlayan Furkan Mırak arkadaşları ile birlikte alkol aldı. Daha sonra Furkan Mırak ve 4 arkadaşı Galeria iş merkezine geçti. Burada İş merkezinin önünde bulunan dedesinin tuvaletini bekleyen İbrahim Halil Özer ile karşılaşan Furkan Mırak ve 4 arkadaşı, Özer’den 50 TL karşılığında kendilerine bayan bulması konusunda yardım istedi. Özer’in ‘burada aradığınız bayanlar yok’ çıkışı ile karşılaşan Furkan Mırak ve 4 arkadaşı ısrar edince aralarında arbede çıktı. Çıkan arbede de burnuna darbe alan İbrahim Halil Özer daha sonra yanında bulundurduğu bıçakla Furkan Mırak’a saldırdı. Kanlar içinde kalan Mırak kaldırıldığı Silifke Devlet Hastanesinde doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

İş Merkezinde görevli görgü tanığı Yusuf Yeşilbaş, “Kulüpte oyun oynuyorduk millet koşturunca biz de arkalarından gittik. 7-8 genç birbirlerine vuruyordu. Daha sonra duyduğumuz tuvaleti bekleyen İbrahim Halil Özer’den 50 TL karşılığında bayan istemişler. ‘Biz askeriz bize yardım et’ demişler. İbrahim Halil Özer de ‘Burası öyle bir yer değil’ demiş. Askerlerde tepki göstermişler. Özer’in burnunu kırmışlar. Özer’de canın yanması ile birlikte üzerinde bulundurduğu bıçakla ölen şahsın üzerine saldırmış” dedi.

Suç aleti ile birlikte polise teslim olan İbrahim Halil Özer çıkarıldığı Mahkemece tutuklanarak Silifke Kapalı Cezaevine gönderildi.

Olayı haber alan Jandarma Er Furkan Mırak’ın yakınlarının bir kısmı Mersin’e giderken, ilçede kalanlar ise Hasan Çelebi Mahallesi’ndeki evine toplandı.

Hayatını kaybeden Furkan Mırak’ın bir süre önce Amasya’dan dağıtım iznine geldiği ve Kıbrıs’taki usta birliğine gitmek için Taşucu’na gittiği öğrenildi. Mırak’ın mevsimlik işçilikle geçimini sağlayan 6 çocuklu ailenin 2. çocuğu olduğu bildirildi. (İha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA