Transfer beklerken eldeki oyuncular gidiyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Transfer beklerken eldeki oyuncular gidiyor!


 

Süper Lig’den 2 Lig’e kadar düşen Mersin İdman Yurdu’nda yeni transfer beklenirken, takımda genç yetenekler bir bir gidiyor!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda son  sezondur transfer tahtasının kapalı olması nedeniyle yaşanan kadro sıkıntısı tavan yaptı. Yeni transferlere imza atamayan kulüp eldeki mevut oyuncuları da tutamadı. Abdulkadir, Ricardo Pedriel, Tita, Nikolay Mihaylov, Milan Mitrovic, Sinan Kaloğlu, Enes, Güven Varol, Hakan Olgan’ı da kadrosunda tutamayan Kırmızı-Lacivertliler büyük kan kaybı yaşadı.

Son olarak Tolga Şahin’in de Boluspor ile anlaşacağı ve kaptan Nurullah Sağlam ile Gökhan’ın da takımdan ayrılacağı dedikoduları yüksek sesle konuşulur oldu.

Bu isimlerin de kulüpten ayrılması halinde Mersin İdman Yurdu’nda tecrübeli ve teknik anlamda profesyonel düzeyde oyuncu kalmayacak olması endişe yaratıyor.

Camia ve taraftar mevcut futbolcuların elde tutulması için çağrı yaparken, yönetimin bu önerileri dikkate almayarak özellikle Tolga Şahin transferine ön ayak olması tepki topluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA