Kamp iyi geçiyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kamp iyi geçiyor


 

3. Lig 3. Grupta yer alan Tarsus İdman Yurdu, Nevşehir’de çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-Lacivertliler burada oynadıkları hazırlık maçında Erzin Belediyespor’u 3-0 yendi. Avanos’ta oynanan maçta, rakibi karşısında üstün bir oyun sergileyen Tarsus İdman Yurdu’nu, galibiyete taşıyan golleri Ergun Cengiz, Alper Yener ve Kubilay Serbest kaydetti.

Tarsus İdman Yurdu Kulübü Başkanı Önder Ege, sezon öncesi çalışmaların oldukça iyi gittiğini kaydederek, “Çalışmalarımız oldukça iyi gidiyor. Oynadığımız hazırlık maçlarında eksiklerimizi görme imkanı bulduk” dedi. Son olarak forvet Kubilay Serbest’i kadroya dahil ettiklerini söyleyen Başkan Önder Ege, “Sol kanada bir oyuncu alarak transferi kapatmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Bu arada Tarsus İdman Yurdu’nun geçtiğimiz sezon başına ağrıtan “transfer tahtası” cezasının çözümü için yönetim girişimlerini sürdürüyor. Yaklaşık 700 bin TL’lik borcun bu hafta ödenmesi için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA