Sönük kutlama! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sönük kutlama!


 

Son günlerde içinde bulunduğu mali sıkıntılar nedeniyle kötü günler yaşayan Mersin İdman Yurdu, 92. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Mehmet Nabi Batuk

Dün Cumhuriyet Alanı’nda bir araya gelen kulüp yöneticileri ve altyapı oyuncuları Atatürk büstüne çelenk sundu. Törenin devamında Atatürk ve silah arkadaşları onuruna 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulurken hemen akabinde İstiklal Marşı okundu.

Törene; MİY Başkanı Mahmut Karak, Onursal Menajeri Hacı Bayram Binici, yönetim kurulu üyeleri ve altyapı oyuncuları katılırken; A takım yeni sezon hazırlık çalışmaları kapsamında şehir dışında olduğu için törene katılamadı.

Törenin ardından basın mensuplarına açıklama yapan MİY Genel Sekreteri Mehmet Emin Kaplan kulübe destek çağrısı yaptı. Geçmişte AKP’den milletvekili aday adayı da olan Kaplan’ın özellikle Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’dan destek istemesi dikkat çekti.

“Mersin İdman Yurdu bu kentin markasıdır” diyen Kaplan, “Kulübümüz son dönemlerde bazı sıkıntılar yaşamaktadır. Ancak biz bu işin memleketimiz ile memleketimizin dinamikleri ile üstesinden geleceğimizi her defasında söylüyoruz. Mersin’deki kent dinamiklerinin kulübümüze artık destek olacağına inanmak istiyoruz. Spor kulüplerinin yönetimi sadece içindeki yönetim kurulu veya teknik kadro ile yürümüyor. Bugün önümüzde birçok örnekler var. Büyükşehir ve kent dinamiklerinin kulübe sahip çıkmasını bekliyoruz” dedi. 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA