Kamp bitti sorun bitmedi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kamp bitti sorun bitmedi!


 

Kartepe kampındaki son hazırlık maçında 3. Lig takımı Pazarspor’a 4-2 mağlup olan MİY’de, Tolga Şahin’in Boluspor ile anlaşacağı ve bu ayrılığın beraberinde bazı futbolcuların da gitmesine neden olacağı iddiaları gündeme geldi!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nun Kartepe kampı sona erdi. Kampın son gününde gündüz oynanması gereken maç sis engeline takılınca iptal oldu ancak teknik patron Koray Palaz günü boş geçmemek adına akşam saatine maç alarak Pazarspor ile son hazırlık maçına çıktı.

Kırmızı-Lacivertliler hazırlık maçında 3. lig ekiplerinden Pazarspor’a 4-2 gibi flaş bir sonuçla mağlup olarak sahadan ayrıldı. İlk yarıda etkisiz bir futbol sergileyen kırmızı lacivertliler yedikleri şok gollerle 3- 0 yenik duruma düştü. İlk yarı da bu skorla kapandı. İkinci yarıda oyuna ağırlığını koymaya çalışan Kırmızı Lacivertliler rakip filelere 2 kez sarsması   skoru lehine çevirmeye yetmedi. Pazarspor yediği iki gole bir golle daha karşılık verince maç 4-2 sonuçlandı.  Böylece Mersin İdman Yurdu hazırlık kampının son maçını şok bir yenilgiyle kapadı.

GİTTİ GİDİYOR

Kampta Cizrespor ile oynanan hazırlık maçında rakibiyle çarpışıp dizi şişen Tolga Şahin, apar topar Mersin’e gelmişti. Sezon başından beri gideceği konuşulan genç yetenek son durum yavaş yavaş netleşiyor. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Tolga Şahin bir bakıma veda mesajı yayınladı. Kırmızı Lacivertlilerin genç yıldızı Tolga Şahin sosyal medya hesabından yayınladığı mesajı şu şekilde; “Tolga Şahin hakkındaki spekülasyonlara cevap niteliği taşıyan açıklamada, kendisinin koyu bir Mersin İdman Yurdu taraftarı olduğunu ama profesyonel kariyerini de düşünmek zorunda olduğunu söyledi. Açıklama şu şekilde ; Maalesef söylediğim bazı laflar çarpıtılarak basında hakkımda asılsız haberler yapılmaktadır.

Gariptir, bazı haber sitelerinde Mersin İdman Yurdu’ndan ayrılmak istemediğim, takımın beni zorla yolladığı yazılmaktadır. Bu iddia tamamen asılsızdır. Şunu özellikle belirtmem gerekir ki Mersin İdman Yurdu’nda oynamak benim için büyük onur ve gurur olmuştur. Bu onurun maddi olarak bir karşılığı yoktur. Takımımdan ayrılmak istemek gibi bir lüksüm de yoktur.

Başkanımızın beni ısrarla bırakmak istememesine rağmen bir sonra ki sene sözleşmemin sona erdiği için şuanda kulübüme para kazandırarak gitmeyi tercih ediyorum.

Benim başka bir takıma transfer olmam kesinlikle Mersin İdman Yurdu’na olan sevgimi engellemeyecek, aksine, sadık bir taraftar olarak maçlarını takip edeceğim. Sadece kariyerim için bunu yapmak zorundayım. Tüm taraftarın beni anlamasını rica ediyorum. Mersin İdman Yurdu uğruna bu fırsatı iki kez reddettim. Bu defa taraftarımızdan anlayış istiyorum.

Mersin İdman Yurdu’nda bulunduğum sürece, özellikle bu sıkıntılı transfer döneminde bana yardımcı olan sayın başkanımız Mahmut Karak ve Mersin İdman Yurdu camiasına teşekkür ediyorum, Kalbim her zaman Kırmızı Şeytanlar’la olacak”.

KATILACAKLAR MI?

2.Lige düştüğü için bu sezon Türkiye Kupasına erken başlayacak olan Mersin İdman Yurdu’nda nasıl bir karar verileceği merak konusu oldu. Yetersiz ve genç oyuncularla mücadele etmek zorunda kalacak olan Kırmızı Şeytanlar’ın kupa maçlarına önem verip vermeyeceği şimdiden tartışılmaya başlandı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA