“Tehditlerine pabuç bırakmayacağız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Tehditlerine pabuç bırakmayacağız”


 

Mersin’de CHP üyeleri, Genel Başkan Kılıçdaroğlu’na yönelik tehdit ve baskılara tepki gösterdi. İl Başkanı Özyiğit, “Tehditlerine pabuç bırakmayacağız” mesajı verdi.

Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayip Erdoğan’ın, Genel CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik söylemleri CHP il örgütlerince ülke genelinde yapılan eş zamanlı basın açıklaması ile kınandı. CHP Mersin İl Başkanlığı’nda düzenlenen basın toplantısına; Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, İl Başkanı Abdullah Özyiğit ve partililer katıldı.CHP İl Başkanı Abdullah Özyiğit, öncelikle Trabzon''un Maçka ilçesinde PKK'lı teröristlerin kurşunlarının hedefi olarak şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül’e değinerek, olayı kınadı.

“ERDOĞAN REJİMİ HER TÜRLÜ MUHALEFETİ SUÇ ÖRGÜTÜ GİBİ TARİF EDEREK SİYASETİ BASKI ALTINA ALMA ÇABASINDA”

Daha sonra, Adalet ve Kalkınma Partisi Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tehditlerine pabuç bırakmayacaklarını açıklayan Başkan Özyiğit, “Erdoğan rejimi her türlü muhalefeti suç örgütü gibi tarif ederek siyaseti baskı altına alma çabasındadır. Geçmişte FETÖ ile iştirak halinde kumpas davalarını tezgâhlayan Erdoğan iktidarının, FETÖ ile yolları bugün ayrılmış görünse de aynı yöntemleri uygulamaya devam ettikleri, yani kumpas girişimleri içinde oldukları görülmektedir. Ortada bir casusluk suçu yoktur. Anayasa Mahkemesi de böyle söylemektedir. Buna rağmen Erdoğan’ın talimatıyla İstanbul Milletvekilimiz Enis Berberoğlu haksız yere mahkûm edilmiş ve tutuklanmıştır. Önce mahkeme başkanı ve heyet değiştirilmiş, mahkûmiyet kararı verilmiş daha sonra da bu kararı inceleyecek üst mahkemenin başkanı değiştirilmiştir. Bütün bu uygulamalar kumpas davalarının tipik özelliğidir. Kurgulanan kumpas üzerinden Enis Berberoğlu’nu rehin alan anlayış, şimdi de Genel Başkanımızı tehdit etmektedir. Amaç CHP Genel Başkanını tehdit ederek topluma korku salmaktır. Erdoğan’ın tehditlerine boyun eğmeyeceğiz. Adalet, özgürlük ve demokrasi isteyen milyonların sesi ve umudu olan Kemal Kılıçdaroğlu’nu susturamayacaksınız. Türkiye’ye giydirmek istediğiniz deli gömleğini yırtıp atacağız. Baskıcı ve zorba rejiminiz tanımıyoruz, tanımayacağız. Mazlumların sesi olamaya devam edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA