Kamp başladığı gibi bitti! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kamp başladığı gibi bitti!


 

Mersin İdman Yurdu’nda yeni sezon hazırlıkları tamamlandı! Ancak verimli geçmeyen kampın lige nasıl yansıyacağı merak konusu oldu.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu’nda kamp sona erdi. Yaklaşık 2 hafta Kartepe’de kondisyon ve hazırlık maçları ile yeni sezona hazırlanan Kırmızı Lacivertlilerin gündüz oynanması gereken hazırlık maçı sise takıldığı için iptal oldu. Pazartesi günü saat 13.00’da oynanacak USM Alger (Cezayir 1.Ligi takımı) maçı 26. Dakikada sis nedeni ile iptal olmuştu. Salı günü tekrar sahaya çıkan takımlar yine aynı sorun yaşanınca maç tümüyle iptal edildi.

KAMP SIKINTILI GEÇTİ

İki haftalık kamp Mersin İdman Yurdu için sıkıntılı başlayıp aynı şekilde sıkıntılı bitti. İlk olarak kulüp kamp parasını ödemekte zorlandığı için devreye Mersin Büyükşehir girdi. Ayrıca takımdan ayrılmak isteyen Tolga Şahin ve Gökhan Alkan ile yaşanan belirsizlik de çözüme kavuşturulamadı. Geçen sezon orta sahada oynayan Hakan ise kendine takım aradığı için hala Mersin İdman Yurdu ile idmanlara çıkmadı. Nurullah’ın ise Gökhan ve Tolga’nın durumuna göre imzasını beklettiği öğrenildi.

Bu sıkıntılar altında verimli geçmeyen kampın en büyük göstergesi hazırlık maçlarına yansıdı.

İZİN YAPACAKLAR

Kara yolu ile Mersin’e gelen Kırmızı Şeytanlar, 3 gün izin yapacak. Takım 26 Ağustos’ta oynayacağı Amedspor maçının hazırlıklarını ise Macit Özcan Spor Tesisleri’nde sürdürecek. Kulüpten alınan bilgiye göre Amaedspor maçına kadar Nurullah, Tolga, Gökhan ve Hakan ile yaşanan sorunların çözüleceği, futbolcuların maaşlarına iyileştirme yapılacağı öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA