KAYIP HOLLANDALI ÖLÜ OLARAK BULUNDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KAYIP HOLLANDALI ÖLÜ OLARAK BULUNDU!


 

Gezmek için geldiği Mersin’in Silifke ilçesinde kaybolan 22 yaşındaki Hollandalı Joey Hoffman, Narlıkuyu’da bir dere içinde ölü olarak bulundu. İlk belirlemelere göre cinayet izlerine rastlanmazken, kesin ölüm sebebi adli tıptan sonra tespit edilecek.

Joey Hoffman, Temmuz ayı başında arkadaşları Hollandalı 34 yaşındaki Björn Breukers ve Tarsuslu eşi 26 yaşındaki Derya Ün Breukers ile birlikte gezmek için Türkiye’ye geldi. Kiraladıkları araçla Mersin’i gezen Joey Hoffman, 8 Temmuz’da arsa satın almak için geldiği Narlıkuyu’da kayboldu. Beraber geldiği arkadaşları, tüm aramalara rağmen Hoffman'a ulaşamayınca durumu Hollanda’daki ailesine haber verdi.

Polis de kayıp turisti bulmak için harekete geçti. Hoffman’ın bulunması için çalışmasını sürdüren Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hollandalı Björn Breukers ve eşi Derya Ün Breukers ile ev ve arsa için aracılık eden emlakçıların olayla ilgili ifadesi alındı.

Björn Breukers ve eşi Derya Ün Breukers Silifke Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Serbest kalan çiftin ifadesi üzerine en son kamp kurup arsa satın almak istedikleri Narlukuyu’da Başbakanlık Mersin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nden gelen 20 ekip, Silifke İlçe Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve Silifke Jandarma Komutanı Serdar Ağbaş’tan oluşan 80 kişilik ekip, iki arama kurtarma köpeği ve iki drone ile Joey Hoffman’ı arama çalışmaları başlatmıştı. AFAD, polis ve jandarma özel ekipleri Narlıkuyu bölgesinde arama kurtarma çalışmasına devam ederken, bugün kayıp Hollandalı turistin cansız bedenine ulaşıldı.

Ekipler, 8 Temmuz'dan beri haber alınmayan Joey Hoffman'ın cesedini daha önce arama yapıldığı belirtilen Narlıkuyu Mahallesi'ndeki Kuruçay Deresi içinde Ankara’dan gelen arama ekibindeki kadavra köpeği tarafından bulundu.

Kayalık ve sarp bölgedeki cesedin çürüdüğü ve Hoffman’ın kaybolduğu günlerde ölmüş olabileceği belirtildi. Cesedin bulunduğu bölgede Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi devam ederken, cesetteki ilk muayenede bıçak ya da ateşli silah izine rastlanmadı. Hoffman’ın cesedi ölüm nedeninin tam olarak belirlenebilmesi için Adana Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Silifke Kaymakamı Şevket Cinbir yaptığı açıklamada, “Silifke’de kayıp olan Hollandalı Joey

CİNAYET OLMAYABİLİR

Hoffman Narlıkuyu Mahallesi’ndeki Kuruçay deresi içinde ölü olarak bulundu. İlk belirlemelere göre cinayet olmadığı değerlendiriliyor. Ancak Adlı Tıp Kurumu ölüm sebebini belirleyecektir. 8 Temmuz’dan beri haber alınamayan Hollanda vatandaşı Joey Hoffman’ın bulunması ile ilgili 5 Ağustos gününden itibaren 200 dönümlük engebeli ve zor bir arazide jandarma polis ve narkotik daire başkanlığından kadavra arama için gelen Endy ve Obert isimli köpekler tarafından Kuruçay mevkiinde bulunmuştur. Emniyet Müdürümüz ve Jandarma Komutanımızın işbirliğiyle başarılı bir çalışma yapılmıştır. Görev alan emniyet ve jandarma mensuplarımızı kutluyor ve teşekkür ediyorum” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA