Iğdır, Esenli ve Hebilli hizmet bekliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Iğdır, Esenli ve Hebilli hizmet bekliyor


 

Akdeniz Kaymakamı ve belediyeye kayyum olarak atanan Muhittin Pamuk, Iğdır, Yeşilova, Esenli ve Hebilli Mahallelerini ziyaret etti.

İlk ziyaretini Iğdır Mahallesi’ne yapan Pamuk, mahalle sakinlerinin sorunlarını dinledi. Iğdır Mahallesinde asfalt ve kaldırım çalışması yapılmasını, okulun bahçesinin ve futbol sahasının genişletilmesini, kanalizasyon sorununun çözülmesini isteyen vatandaşlar, su yetersizliğinin ve sulama birliğinden suyun pahalıya mal edilmesi sorunlarını da dile getirdiler.

Iğdır’da asfalt ve kaldırım yapımının fen işleri çalışma programına alındığını belirten Pamuk; okulun bahçesinin yapılmasını ve futbol sahasının genişletilmesi için de ilgili birimlere  talimat vereceğini belirterek, kanalizasyon sorununu MESKİ ile ve su sorununu da Sulama Birliği ile konuşarak çözmeye çalışacağını söyledi.

Kaymakam Pamuk’un daha sonraki ziyaret durağı Esenli Mahallesi oldu. Esenli Mahallesinde vatandaşların; asfalt ve kaldırım yapımı, köye yakın bir yerde bulunan taş ocağının çalışmalarının köye zarar vermesinin önlenmesi, hale hazırdaki yetersiz futbol sahasının modern bir şekilde düzenlenmesi, iki çınarın yanındaki çeşmenin yapılaması, mezarlığın yarım kalan istinat duvarlarının tamamlanması, içme suyu kirliliğinin önlenmesi talepleri oldu. Burada da asfalt ve kaldırım yapımının programa alındığını ifade eden Muhittin Pamuk; futbol sahasının düzenlenmesi ve çeşmenin yapılamasını sağlayacağını, diğer konuları da araştırarak ilgili kurum ve kuruluşlarla çözmeye çalışacağını ifade etti.

Pamuk’un son ziyareti Hebilli Mahallesine oldu. Burada da vatandaşlarla sohbet ederek, sorunları dinleyen Pamuk, vatandaşların ilettiği asfalt ve kaldırım talebinin en kısa zaman içinde karşılanmaya çalışacağını söyledi. Vatandaşların hatıra fotoğrafı çekilme talebini geri çevirmeyen Başkan Pamuk, Daha sonra Hebilli’nin ilerisinde bulunan tarihi kaleyi gezerek ziyaret programını sonlandırdı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA