BU DEFA OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU DEFA OLDU!


 

Geçen hafta oynadığı Sultanbey ve USM Alger hazırlık maçlarından yenilgiyle ayrılan MİY, önceki gün karşılaştığı Cizrespor’u 3-1 yenerek, ilk galibiyetini aldı.

ALİ ŞANLI

Kartepe kampına sıkıntılı başlayan Mersin İdman Yurdu burada yaptığı ilk iki karşılaşmada 8 gol yiyip sadece 2 gol atmıştı. Alınan bu skorlar başta teknik adam Koray Palaz ve yönetimi tedirgin etmişti. Son oynanan hazırlık maçında ise Cizrespor’u baskılı ve istekli oyun sonunda 3-1 gibi bir skorla yenmesi moralleri azda olsa düzeltti.

Mersin İdman Yurdu 3.hazırlık maçında TFF 3.Lig takımlarından Cizrespor’u 3-1 mağlup etti.

Kadrosunda Hurşut Meriç ve Sami İzcican gibi 3. ligin üst düzey futbolcuları kadrosunda bulunduran Cizrespor karşısında 90 dakika üstün oynayan takımımız sahadan 3-1 galip ayrıldı.

34.dakikada kaptan  Nurullah Kaya’nın pasıyla kale sahası içerisinde topla buluşan Furkan Aydemir plase bir vuruşla topu köşeden filelere yolladı ve durumu 1-0 yaptı ve ilk yarı bu skorla bitti.

İkinci yarıya süratli başlayan Cizrespor 47.dakikada Gökhan’ın şık vuruşuyla durumu 1-1’e getirdi. Golün ardından Kırmızı Lacivertlilerin  yoğun baskısı vardı. 52.dakikada Furkan Aydemir’in pasıyla buluşan Mahmut Metin güzel bir vuruşla topu filelere yollayarak skoru 2-1 yaptı.

56. dakikada Emrah Özyaylaz’ın uzaktan sert şutu yan direkten döndü. 59.dakikada Mersin İdman Yurdu  kazandığı serbest atışta kaptan Nurullah Kaya’nın ortasına iyi yükselen Gökhan Akkan aşırtma bir kafa vuruşu ile topu filelere yolladı: 3-1

Bu defa 78.dakikada Emir Kaan Gültekin’in sert şutunda top bir kez daha yan direkten döndü. Daha sonraki dakikalarda yine baskılı oynayan taraf Mersin İdman Yurdu oldu ancak bu baskı başka gol getirmeyince karşılaşma Mersin İdman Yurdu’nun 3-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

 

MERSİN İDMAN YURDU: Furkan Güzel (Hasan Daş), Utku Samet Seyhan (Gökhan Akman), Nurullah Kaya, Gökhan Akkan, Mustafa Çiçekli, Abdurrahman Türkmen (Emre Can Dönmez), Emrah Özyaylaz, Furkan Aydemir (Emre Güney Aras), Oğulcan Evin (Emir Kaan Gültekin), Tolga Şahin (Mahmut Mahmut), Bekir Can Sönmez (Enes Samet Toprak)

CİZRESPOR: Ahmet, Emrah, Erhan, Volkan, Semih, Şamil, Hurşut (Cihan), Önder (Emin), Gökhan, Cemre, Sami

Maçın ardın Mersin İdman Yurdu’nun genç teknik adamı takıma izin verdiğini açıkladı. 11.08.2017 Cuma gününü izinli olarak geçirecek olup 13.08.2017 Pazar günü hazırlık maçında Suudi Arabistan 1.Lig takımlarından Altai FC ile Kartepe Greenpark Sahası’nda saat 16.00’da karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA