Seçim günü geldi! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Seçim günü geldi!


 

Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Futbol İl Temsilciliği seçimleri bugün Mithat Ertaş Amatör Evi’nde gerçekleştirilecek.

Mevcut Futbol İl Temsilcisi Ahmet Karataş’ın yaklaşık 15 yıldan sonra karşısına rakip çıkması seçimin hararetli geçmesine neden olacak. Diğer aday Ayhan Gök’ün adaylığını açıklamasının ardından her iki adayında yoğun seçim çalışmasında sona gelindi. Seçim öncesi konuşulanlar, yan yollara girilmesi ve dedikodu mekanizmasının aşırı işlemesi seçimin gergin geçmesinden endişe ediliyor.

KİMLER OY KULLANACAK?

Spor kulüplerinin futbol il temsilciliği seçiminde oy kullanabilmeleri için, oy kullanacak kişinin kulüp mührü ve kulüpçe yetkili kişi tarafından imzalanmış yetki belgesi sunmaları zorunlu olacağı belirtilirken, Futbol il temsilciliği seçimlerinde 75 spor kulübü oy kullanacağı ve en fazla oyu alan adayın Mersin Futbol İl Temsilcisi olacağı ifade edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA