Tatsız prova! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Tatsız prova!


 

Bir yandan mali krizin sürdüğü, diğer yandan kadro sıkıntısının yaşandığı MİY, 2’inci hazırlık maçından da boynu bükük ayrıldı.

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu kamp yaptığı Kartepe’de 2. Hazırlık maçını da oynadı. İlk hazırlık maçında 3’cü Lig takımı olan Sultanbeyli takımına mağlup olan Mersin İdman Yurdu, 2. hazırlık maçında da kaybederek moralleri bozdu.  Kamptan her an ayrılması beklenen Tolga Şahin ve Nurullah Kaya’nın da forma giydiği karşılaşmada Kırmızı Lacivertliler rakibi Cezayir takımı USM Alger’den fark yedi: 5-1.

Cezayir 1. liginin ülkesini Afrika kupasında temsil eden güçlü ekibi USM Alger ile karşılaşan Mersin İdman Yurdu ilk yarıda başa baş oynadığı güçlü rakibine ikinci yarıda boyun eğdi.

Kartepe kampının 8. gününde ikinci hazırlık maçına çıkan Mersin temsilcisi gençlerden kurulu kadrosu ile güçlü rakibine 5-1’lik skorla mağlup oldu.

Mersin İdman Yurdu: Yunus Emre Aslan (Cem Ateş), Utku Samet Seyhan, Ömer Akgün, Mesut Ağgül, Nurullah Kaya, Abdurrahman Türkmen (Kudbettin T.Oğrak), Furkan Aydemir (Oğuzcan Yorulmuş), Mahmut Metin (Mert Arabacı), Tolga Şahin, Bekir Can Sönmez (Yiğit Can Ayaz), Ahmet Bener

USM Alger: Zemmamouche, Meftah, Benmoussa (Chenfi), Khoualed, Chafai, Bellahcene, Kaudri, Beldjilali (Sayond), Hammar, Benhammouda (Boudnane), Benkablia

Goller: 47.dak, Yiğit Can Ayaz (Mersin İ.Y.), 35.dak, Khovaled, 51.dak, Boudenane, 71.dak, Chenfi, 75. dak, Hammar, 80. dak, Sayond (USM Alger)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA