Kazan kaynıyor! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kazan kaynıyor!


 

Mersin İdman Yurdu’nda Tolga Şahin’in ardından Nurullah Kaya’nın da yönetime sert çıkması ve mali krizin sürmesi gerilimi tırmandırdı!

ALİ ŞANLI

Yeni sezonda 2.Ligde mücadele edecek olan Mersin İdman Yurdu’nda Kartepe kampı devam ediyor. Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde yapılan sabah  antrenmanı düz koşu ile başladı. Ardından kondisyon çalışması yapan Kırmızı Lacivertli ekip, idmana pas çalışması ile devam etti. Akşam ki idman ise taktik çift kale ile tamamlandı.

KRİZ BÜYÜDÜ

Futbol takımı yoğun bir şekilde çalışırken yönetimin zamansız Tolga Şahin açıklaması giderek büyümeye başladı. Konuya takım kaptanı Nurullah’ında girmesi ile ipler iyice gerildi. Kırmızı lacivertlilerin genç yeteneği Tolga Şahin’in ardından Kaptan Nurullah Kaya da rest çekti.

Kırmızı lacivertlilerin tecrübeli oyuncusu,  Gökhan Akkan ve Tolga Şahin’in takımdan ayrılması ya da satılması durumunda kulüpte kalmayacağını açıkladı. Nurullah Kaya yaptığı açıklamada, “Kulübün çıkarları doğrultusunda yasaması gerekiyorsa ve transfer tahtası kapalı ise elindeki mevcut oyuncuların tutulması gerekiyor. Eğer bu yapılamıyorsa bu kulüp gözden çıkarılmış demektir. Bunun için benim kendi adıma yapabileceğim bir şey  kalmayacak. Sahipsiz bırakılan bu takıma tek basıma sahip çıkma gibi bir şansım olmadığından burada kalmamın bir anlamı yok” dedi.

ALT YAPIDA HUZURSUZ

Yaklaşık 9 aydır maaş alamayan alt yapı hocaların rahatsızlıkları iyice tavan yaptı. Yönetim tarafından söz verilmesine rağmen bir türlü ödeme yapılmaması, sürekli ileri bir tarihe atılması alt yapı hocaların takımdan ayrılma noktasına getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA