Şahin kesildi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Şahin kesildi


 

Mersin İdman Yurdu’nun genç oyuncusu Tolga Şahin sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile yönetime yüklendi.

Mersin İdman Yurdu’nda krizlerin ardı arkası kesilmiyor. Rötarlı ve sorunlu şekilde kampa giden Kırmızı Lacivertlilerde birçok sorunun yanına yenisi eklendi. Şuan takımın en etkili ve yetenekli futbolcusu Tolga Şahin sosyal medya üzerinden yönetimine cevap vermesi biranda ortamı gerdi. Genç oyuncu Mersin İdman Yurdu yönetiminin kendisini yıpratmak mahalle baskısı yaratmak istediğini söyledi. Yetenekli oyuncu sosyal medya üzerinden yönetime sert cevap verdi. Takımda kalmak ve antrenmana çıkmak istemediği yönündeki iddialara cevap veren Tolga,  Mersin İdman Yurdu sevgisini ve kulübe gönülden bağlılığını kimsenin sorgulayamayacağını söyledi.

TEK İDMANA ÇIKMADIM

“Kimsenin Mersin İdman Yurdu formasını reddettiğime dair söylemlerde bulunmaya hakkı yoktur. 2011 sezonunda kapısından içeri girdiğim MİY’e gönülden bağlı olduğumu herkes bilmelidir. Yönetimin açıklamasında sakatlığı bahane ederek antrenmanlara çıkmadığım söylenmektedir. Şu bilinmelidir ki sezon açılışındaki ilk antrenmandan şu ana kadar yapılan bütün antrenmanlara katıldım. Sadece en son antrenmana katılamadım: O sırada yardımcı antrenörle birlikte Kocaeli Cihan hastanesine doktora gittik. Hava değişikliği ile boğazlarımdan sıkıntı yaşadım. Antrenmanlara rest çektiğim veya katılmadığım yalanıyla beni taraftarın ve kamuoyunun önüne atmak haksızlıktır.”

“BU TAKIM İÇİN SAKATLANDIM”

“2013 sezonunda alt yapı takımında oynarken sol menüsküsümde sorun oldu (Bütün raporları mevcuttur.) Takım doktorları ve kişisel doktorumun ısrarla ‘Sakın maça çıkma!’ demelerine rağmen hocalarımın isteği üzerine, sakat olma riskiyle, benim iki üst grubumla olan Kuvayi Milliye Spor maçına çıktım. O maçta MİY galip gelmemiz ile play-off’a kaldı. Oradaki bir pozisyonda dış menüsküsüm yırtıldı. Bunu sadece Mersin İdman Yurdu forması için yaptım. Kendi ailem bile çıkma dediği halde, sakat olarak defalarca Mersin İdman Yurdu formasıyla maça çıktım. Aynı şekilde, sakatlıktan döndükten sonra profesyonel takımın sezon öncesi kampı olmasına rağmen,  tam iyileşmeden, Gaziantep’te gerçekleşen play-of’lara katıldım. Orada final maçında aynı sorunlu bölgeden yeniden sakatlandım. O sezon Rıza Hoca’nın ısrarla beni kampta görmek istemesine rağmen bu sakatlık nedeniyle orada bulunamadım.”

“ONLARIN İSTEDİĞİ KULÜBE GİTMEDİM”

“Yönetim tarafından bana, Spor Toto 2. Ligde bir kulübe gönderileceğim söylendi. Fakat ben reddettim. Kendi istedikleri kulübe gitmediğim için bana bunu yapmaya hakları yok. Sezon bittikten sonra Başkan ve Yönetim ‘Tolga seni satacağız. Satamazsak da sözleşmende iyileştirme yaparak sezona devam edeceğiz’ dedi. Ben de menajerlerime yönetimin söylediklerini aktardım. Bu doğrultuda kulübe yanılmıyorsam 7-8 civarında teklif geldi. Fakat anlaşamadılar. Bu şekilde birçok kulüp, oluşan güvensizlikten dolayı transferden vazgeçti.”

“İYİLEŞTİRME YAPILMADI”

“Bana defalarca iyileştirme yapacaklarını söyledikleri halde hep ertelendi. Ayrıca bana yapılan ödemeler geçen sezondan alın terimin karşılığıdır. Fakat bunların benim için hiçbir önemi yok. Bunu tüm çevrem, herkes bilir. Neden böyle bir açıklama yapıldığını ben de anlamadım. Tekrar ediyorum, kimse benim Mersin İdman Yurdu’luluğumu -taraftar grubu hariç- sorgulayamaz. Bu mesnetsiz ve talihsiz açıklamaları, ardından yaşananları kamuoyunun takdirine bırakıyorum.” 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA