“Büyütmeyelim” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Büyütmeyelim”


 

Bu sezon 3.Lig 3. Grupta mücadele edecek olan rakibi Sultanbeyli Belediyespor’a 3-1 yenilen Mersin İdman Yurdu’nda teknik direktör Koray Palaz maçın ardından kısa bir değerlendirme yaptı.

Genç teknik adam, ilk maçların hiçbir zaman ölçü taşımadığını ifade ederek, Sultanbeyli’den alınan mağlubiyeti büyütmemek gerektiğini söyledi. Palaz, “Sultanbeyli maçı bizim ilk sınavımızdı. Oyuncularımın maç performansını görmem açısından önemliydi. Geçen sezon takımda oynayan bazı futbolcularımız oynamadı ve bazılarını da ikinci yarıda oyuna dahil ettim. Maçın ikinci yarısında oldukça etkili bir oyun sergiledik. Fırsatlar yakaladık. Ama maçı eşitliğe ya da galibiyete taşıyamadık. Son saniyelerde yediğimiz golle maçı 3-1 yenik kapadık” dedi. Kampın oldukça verimli geçtiğini söyleyen Palaz, “İlk maçımızda gördüğümüz eksiklikleri gidereceğimiz ve telafi edeceğimiz bir süreç var önümüzde.. Takımımdan umutluyum. Genç oyuncularım oldukça istekli. İlerleyen günlerde formasının ağırlığını taşıyacak konuma gelecekler. Oyuncularım için hazırlık maçlarından sonra tam olarak bir değerlendirme yapmak mümkün olacak” şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA