Meral Akşener yeniden Mersin’e geliyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Meral Akşener yeniden Mersin’e geliyor


 

MHP’nin içersindeki muhalif isimlerin en güçlülerinden olan Meral Akşener, yeni parti kurma çalışmaları kapsamında bir dizi temaslarda bulunmak üzere bugün sabah saatlerinde Mersin’e geliyor.

Haber Merkezi

Milliyetçi Hareket Partisi içerisinde MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye karşı en güçlü muhalif isim olan ve partiden ihraç edilen Meral Akşener Mersin’e geliyor. Kısa süre önce yeni parti kurma çalışmalarına başlayan ve son olarak Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ ile İstanbul’daki evinde toplantı yapan Akşener, kuracakları yeni partinin kurucu isimleri tespit etmek amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Değişimin Ana Gücü Mersin Hareketi’nin bir otelde düzenlediği toplantıya katılmak üzere bugün Mersin’e gelecek olan Akşener için Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün alarma geçtiği öğrenilirken Devlet Bahçeli yanlısı bir grubun ise Akşener’i protesto edeceği iddia ediliyor.

DAHA ÖNCEDE PROTESTO EDİLMİŞTİ
Son süreçte ‘Başkanlık Sistemi içerikli Anayasa Değişikliği Referandumu’nda Hayır’ çalışmaları kapsamında, Yenişehir Kültür Merkezi’nde düzenlenen Konferansa katılmak üzere Mersin’e gelen Meral Akşener binlerce vatandaş karşılamış ve salonda izdiham yaşanmıştı. Meral Akşener’in salona girmesiyle birlikte Devlet Bahçeli yanlısı yaklaşık 50 kişilik bir grup Akşener’i protesto etmek istemiş ancak, protesto gösterisi güvenlik güçlerinin engeline takılmıştı. Bunun üzerine “Bulmak istersen şeref ve izzet ille de devlet ille de devlet” yazılı pankart açmış, “Meral şaşırma sabrımızı taşırma”, “Devletin başına devlet gelecek” sloganları atan grup üyeleri olaysız şekilde dağılmıştı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA