Hollandalı turist sır oldu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Hollandalı turist sır oldu!


 

Hollandalı turist 22 yaşındaki Joey Hoffman’ın, gezmek için geldiği Mersin’in Silifke ilçesinde kaybolması ile ilgili olarak, birlikte Türkiye’ye geldiği arkadaşı çift ile görüştükleri emlakçıların ifadeleri üzerine Narlıkuyu Mahallesi’nde AFAD, polis ve jandarma arama çalışması başlattı.

Joey Hoffman, temmuz ayı başında arkadaşları Hollandalı 34 yaşındaki Björn Breukers ve Tarsuslu eşi 26 yaşındaki Derya Ün Breukers ile birlikte gezmek için Türkiye’ye geldi. Kiraladıkları araçla Mersin’i gezen Joey Hoffman, 8 Temmuz’da arsa satın almak için gezdiği Narlıkuyu’da kayboldu. Beraber geldiği arkadaşları, tüm aramalara rağmen Hoffman'a ulaşamayınca durumu Hollanda’daki ailesine haber verdi. Polis de kayıp turisti bulmak için harekete geçti. Hoffman’ın bulunması için çalışmasını sürdüren Silifke İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hollandalı Björn Breukers ve eşi Derya Ün Breukers ile ev ve arsa için aracılık eden emlakçıların olayla ilgili ifadesi alındı. Björn Breukers ve eşi Derya Ün Breukers Silifke Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra Adliyeye sevk edildi. Serbest kalan çiftin ifadesi üzerine en son kamp kurup arsa satın almak istedikleri Narlukuyu’da Başbakanlık Mersin İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile Adana İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünden gelen 20 ekip, Silifke İlçe Emniyet Müdürü Murat Esertürk ve Silifke Jandarma Komutanı Serdar Ağbaş’tan oluşan 80 kişilik ekip, iki arama kurtarma köpeği ve iki drone ile Joey Hoffman’ı arama çalışmaları başlatıldı. AFAD, polis ve jandarma özel ekiplerinin Narlıkuyu bölgesinde alınan ifadelere göre, arama kurtarma çalışmasına bir süre devam edecekleri bildirildi.(iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA