Kampta mali kriz! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kampta mali kriz!


 

Yeni sezon çalışmalarına Kartepe’de devam eden MİY’de yaşanan mali kriz, kampta huzursuzluğa neden oluyor!

Ali Şanlı

Bu sezon Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele edecek olan Mersin İdman Y;urdu, yeni sezona hazırlıkkamp çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Kartepe’de Teknik Direktör Koray Palaz yönetiminde tam kadro çalışmalarına devam eden Kırmızı Lacivertli ekip, sabah ve öğlen saatlerinde yaptığı çift idmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Sabah saatlerindeki idmanda kondisyon ağırlıklı çalışan oyuncular güçlerine güç katarken, öğleden sonra yapılan idmanlarda ise daha çok taktik çalışılıyor.

HAKAN OLGAN NEREDE?

Kamp çalışmaları tüm hızıyla sürerken kulüp içersinde ilginç gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Takımın tecrübeli oyuncusu Tita’nın kamp öncesi açıklanan listede olmasına rağmen Gümüşhanespor ile anlaşmaya varması moralleri bozarken diğer bir oyuncu Hakan Olgan’ın hala kampa katılmaması ise dikkat çekti.

Öte yandan Mersin İdman Yurdu’nda devam eden mali kriz nedeniyle bazı antrenörlerin ve oyuncuların alacaklarının tahsil edilememesi ve yeni dönem maaşların ödenmemesi kampta huzursuzluğa neden oldu. Kulüp yönetiminin atacağı adım merakla beklenirken alacakların ödenmemesi halinde kulübü zor günler bekliyor. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA