“Hizmet için varız” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Hizmet için varız”


 

Vali Ali İhsan Su, ‘Muhtarlarla Buluşma İlçe Toplantıları’ kapsamında Akdeniz ilçesi Mahalle Muhtarlarıyla bir araya geldi. Su toplantıda, “Bizler vatandaşlarımıza hizmet için varız”.

Akdeniz Belediyesi Konferans Salonu’nda Vali Su başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Akdeniz Kaymakamı ve Akdeniz Belediyesi Başkan Vekili Muhittin Pamuk, bölge ve il müdürleri, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri ile Akdeniz İlçesi’ne bağlı 65 Mahalle Muhtarı katıldı.

“BİZLER VATANDAŞLARIMIZA HİZMET İÇİN VARIZ”

Toplantı öncesinde yaptığı konuşmasının başında, Devletimizin tüm makam ve mevkilerinin vatandaşımıza hizmet amacıyla var olduğunu belirten Vali Ali İhsan Su, Muhtarların vatandaşlarımızın teveccühüyle göreve gelen, dolayısıyla temsil ettikleri vatandaşların ve Mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişiler olduklarını kaydetti.

Sözlerine, ‘İnsanı Yaşat ki Devlet Yaşasın’ sözünü hatırlatarak devam eden Vali Su, bu tür toplantılarla vatandaşlarımızın hayat standardını daha da yukarılara taşımak için, Muhtarların mahalleleri ile ilgili sorun ve taleplerini kamu kurum ve kuruluşlarımızın bölge ve il müdürlerine doğrudan iletmelerini sağlayarak, bu sorun ve taleplere en hızlı şekilde çözüm bulunmasını amaçladıklarını kaydetti.

“MUHTARLARIMIZLA HER ZAMAN YAKIN TEMAS HALİNDE OLACAĞIZ”

Demokrasinin çekirdek kurumları olan Muhtarlarla her zaman yakın temas halinde, hep birlikte çalışacaklarını da sözlerine ekleyen Vali Su, vatandaşlarımızın mutluluğu ve huzuru için ne gerekiyorsa yapılacağının altını çizerek; “Mersinimize güzel hizmetler yapmak üzere birlik ve beraberlik içerisinde çalışacağız. Muhtarlarımızın mahalleleriyle ilgili sorun ve taleplerini çözmek için yakından takip edeceğiz” şeklinde konuştu.

Toplantı, Muhtarların tek tek söz alarak, görev yaptıkları mahallelerin sorun ve taleplerini ilgili kurum müdürlerine doğrudan iletmesi ile devam etti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA