Edebiyat Festivali’ne yoğun ilgi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Edebiyat Festivali’ne yoğun ilgi


 

Silifke Belediyesi tarafından bu yıl ilki gerçekleştirilen 1. Edebiyat Festivali kapsamında stantlar açılarak, kitap tanıtımları ve satışları başladı.

1 ile 7 Ağustos tarihleri arasında yapılacak Edebiyat festivalinde, yazar, milletvekili, gazeteci ve sanatçı olmak üzere 14 değerli katılımcı kültür ve sanatseverlerle buluşacak.

Kültür ve sanat etkinliklerine verdiği önemle başarılı projelere imza atmayı sürdüren Silifke Belediyesi, ilk defa düzenlediği 1. Edebiyat Festivali etkinlikleri içerisinde çeşitli söyleşiler, konserler, kitap sergileri, imza günleri, konferanslar ve okuma etkinlikleri gerçekleştirecek.

Silifke’de kültüre ve sanata yönelik birçok çalışma yaptıklarını açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Kentimizde ilk defa gerçekleştirdiğimiz 1. Edebiyat Festivalimiz stantların açılmasıyla birlikte başladı. Vatandaşlarımız kitap stantlarına ve kitap tanıtım etkinliklerine yoğun bir ilgi ve beğeni gösteriyorlar. 1 ile 7 Ağustos tarihleri arasında düzenlemekte olduğumuz festivalimize birbirinden değerli milletvekilleri, yazarlar, gazeteciler, sanata ve sanatçıya önem veren seçkin konuklarımız geliyorlar. Bu misafirlerimiz siz değerli vatandaşlarımızla söyleşilerde, kitap okuma ve imza günlerinde bir araya gelerek, verimli bir zaman geçiriyorlar. Edebiyat Festivalimizde yer alan tüm katılımcılarımıza, gönüllülerimize ve destekçilerimize bir kez daha teşekkür ediyorum. Dün olduğu gibi bugünde sanata ve kültüre önem vermeye, kentimizi sanatın ve kültürün kenti yapmaya devam edeceğiz. Tüm vatandaşlarımızı açılışını gerçekleştirdiğimiz etkinliklere bekliyoruz.

EDEBİYAT FESTİVALİ PROGRAMI

Silifke Belediyesi tarafından düzenlenen 1. Edebiyat Festivali’nin programı ise şöyle; 1-2 Ağustos tarihlerinde kitap sergileriyle birlikte açılış. 3 Ağustos Perşembe günü Saat 18:00’da Remzi Karabulut (Oyunlar ve Oyuncaklarımız) Söyleşisi, Hüseyin Güney (Çocuklar ve Kitaplar) Söyleşisi ve hemen ardından Kitap Okuma Etkinliği.

4 Ağustos Cuma günü Saat 18:00’da yazarların kitaplarını imzalaması, Saat 20:00’da Mersin Milletvekili Fikri Sağlar’ın Söyleşisi, Saat 20:30’da Özgür Mumcu’nun (Ohal’de Gazetecilik) Söyleşisi, Saat 21:00’da Küçük İskender’in Şiir Dinletisi, Saat 21:30’da ise Hüsnü Arıkan’ın muhteşem sesiyle bir konser düzenlenecek.

5 Ağustos Cumartesi Günü Saat 18:00’da Kitap İmza Günü, Saat 20:00’da Nedim İnce (An’ların toplamı fazladır hayat’tan) Söyleşi, Saat 20:30’da Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı (Adalet Yürüyüşünün Türkiye ve dünyaya yansımaları) Söyleşi, Saat 21:00’da Seray Şahiner (Hayatın yazıya yansıması) Söyleşi, Saat 21:30’da ise Emrah Serbes Söyleşisi yer alacak.

6 Ağustos Pazar günü ise Saat 20:00 İstanbul Milletvekili Eren Erdem Söyleşi, Saat 20:30’da İhsan Eliaçık Söyleşi, Saat 21:00’da Cezmi Ersöz Söyleşi, Saat 21:30’da ise Tolga Sağ konseriyle unutulmaz bir festival akşamı yaşanacak. Atatürk Anıt Meydanı’nda ki Göksu Parkı’nda düzenlediğimiz 1. Edebiyat Festivali vatandaşlarımızın yoğun katılımları ile devam ediyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA