Mersin-Tarsus OSB Müteşebbis Heyeti toplandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin-Tarsus OSB Müteşebbis Heyeti toplandı


 

Mersin-Tarsus Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Müteşebbis Heyeti Vali Ali İhsan Su’nun başkanlığındaki ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Mersin-Tarsus OSB Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen toplantıda; Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Vali Yardımcısı Süleyman Deniz, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Mersin-Tarsus OSB Yönetim Kurulu Başkanı Sabri Tekli ve Müteşebbis Heyet Üyeleri de hazır bulundu. Bir önceki toplantıda alınan kararların gözden geçirilmesi ve gündem maddelerinin görüşülerek karara bağlanmasının ardından toplantı sona erdi.

VALİ SU, ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Müteşebbis Heyet Toplantısının ardından OSB’nde incelemelerde bulunan Vali Ali İhsan Su, ilk olarak Teknopanel isimli panel ve çelik konstrüksiyon imalat fabrikasını gezdi. Fabrikada üretimi yapılan çatı ve cephe sandviç panelleri, ısı yalıtım ve trapez levha ürünlerini inceleyen Vali Su, Teknopanel Genel Müdürü Orhan Kahveci’den fabrika ve üretim bandı ile ilgili bilgi aldı.

OSB’deki incelemelerini MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek sürdüren Vali Ali İhsan Su, okul binasını ve atölyeleri gezerek okulda bulunan yaz kampı öğrencileriyle de bir araya geldi. Geleceklerini nasıl planlamaları gerektiği konusunda öğrencilere öğütler veren Vali Su, onlarla yakından ilgilendi.

MTOSB Özel Şişecam Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ziyareti sonrasında 2. OSB’ne geçerek incelemelerine burada devam eden Vali Ali İhsan Su, tohum iyileştirme ve işleme, paketleme makine ve ekipmanları üretimi yapan AKY Technology fabrikasını da ziyaret etti. Vali Su’nun fabrikayı gezmesi ve AKY Technology Yönetim Kurulu Başkanı Gökmen Akyürek’ten bilgi almasının ardından Mersin-Tarsus OSB incelemesi sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA