MHP’de Doğan’a Tuna’dan destek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP’de Doğan’a Tuna’dan destek


 

Yaklaşık 4 aydan buyana başkan atanamayan ancak son olarak İl Başkanlığına Zeynel Uğur Gölgeli’nin getirilmesi ile ilçelerde yapılan değişiklikler Toroslar’ın da başkanını bulmasını sağladı. MHP Toroslar İlçe Başkanı Hüsnü Doğan olurken, ilk ziyaret Toroslar Belediye Başkanı Tuna’dan geldi.

Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, MHP Toroslar İlçe Başkanlığına atanan Hüsnü Doğan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Meclis Üyeleri ve partililerle birlikte Doğan’ı ve yeni yönetimini ilçe binasında ziyaret eden Başkan Tuna, hayırlı olsun dileklerini ileterek, başarılar diledi.

“SİYASET BİR HALAYA BENZER”

Ziyarette konuşan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, siyaseti bir halaya benzeterek; “Toroslar İlçe Başkanlığımıza yeni atanmış olan Sayın Hüsnü Doğan başkanımıza hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Her zaman söylüyoruz, siyaset halay gibidir. Tek başına yapılmaz. Birlikte olursan ve halayı da güzel çekersen bu müzik ritmiyle hareket ritminin birbirine uyumlu olması demektir. İşte bizim hareketimizin de başında Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli olmak üzere altındaki divanından, milletvekillerine, il başkanlarına, ilçe başkanlarına ve belediye başkanlarına varıncaya kadar herkes bu halayın içerisindedir. Müzik ve halay ritminin uyumlu olması da eylem ve söylem birliğidir. Genel Başkanımız ne diyorsa o uğurda hareket etmektir. Birbirine uyumlu olan bu halayı da herkes seyreder ve alkış tutar. Biz de bu halayımızı en iyi şekilde çekeceğiz. Toroslarımızda, Büyükşehrimizde ve diğer ilçelerimizde oylarımızı daha da arttırmak suretiyle halayımızı en güzel şekilde çekip 2019 yerel seçimlerinde ve genel seçimlerde inşallah hareketimizi ve partimizi en iyi noktalara getireceğiz. İnşallah Mersinimizde güzel şeylere gebe olacak. Ben yeniden Hüsnü Başkanımıza ve değerli yönetimine en kalbi duygularımla görevlerinde başarılar diliyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren MHP Toroslar yeni İlçe Başkanı Hüsnü Doğan da Toroslar’da yükselen bayrağı daha da ilerilere taşımak için hep birlikte var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

Doğan; “Burada şimdiye kadar verilen her emek için Sayın Belediye Başkanımız Hamit Tuna’nın nezaretinde tüm ilçe başkanlarımıza, yönetimlerine ve gönüldaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Rabbim inşallah bizleri bu yolda mahcup etmez. Siz değerli büyüklerimizin başkanımızın, meclis üyelerimizin desteğine çok ihtiyacımız var. İnşallah hep birlikte kenetlenerek var gücümüzle Toroslarımızda yükselen bayrağı daha ilerilere taşımak için mücadele edeceğiz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA