Stajyerlerden duygusal veda | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Stajyerlerden duygusal veda


 

Mersin’in Tarsus ilçesindeki Medical Park Hastanesi’nde stajlarını tamamlayan öğrencilere törenle teşekkür belgesi verildi. Törende zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Mersin’in Tarsus ilçesindeki Tarsus Özel Bilge Lokman Hekim Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Tarsus Özel Çukurova Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nden toplam 52 öğrenci Medical Park Hastanesi’ndeki stajlarını başarıyla tamamlandı. Stajyer öğrencilere hastanede düzenlenen törenle teşekkür belgesi verildi.

Törene Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Başhemşire Asuman Yaşar Taş, İnsan Kaynakları Uzmanı Nur Tezver, hemşireler, okulların yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Kutlama pastasının kesildiği törende, stajyerlerin teşekkür belgelerini hastane ve okulların yöneticileri verdi. Başarıyla tamamladıkları staj için teşekkür belgesi alan öğrenciler, zaman zaman duygusal anlar yaşadı.

EN İYİSİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIN

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, stajyerlerden ayrılmanın üzüntüsünü, başarıyla stajlarını tamamlamalarının sevincini yaşadıklarını söyledi. Egin, öğrencilere seslenirken “Meslek hayatınıza adım attığınızda, kendi alanınız en iyisi olmak için çok çalışın” dedi. Başhemşire Asuman Yaşar Taş ise hemşireliğin özveri isteyen, sevilerek yapılması gereken bir meslek olduğuna dikkat çekti. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA