Mersin’de kan stokları azaldı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de kan stokları azaldı!


 

Mersin Kızılay Şube Başkanı Necmi Erdem, sıcak havalardan dolayı kan bağışının düştüğünü söyledi. Kanın her zaman acil bir ihtiyaç olduğunu ifade eden Erdem, vatandaşlara kan bağışı çağrısında bulundu.

Mersin Kızılay Şube Başkanı ve Yardım İyilik Vakfı Huzurevi Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Necmi Erdem, havaların mevsim normallerinin üzerinde sıcak geçmesinden dolayı bağışlarda yüzde 20 civarında bir düşüşün olduğunu söyledi.

Meteorolojik olayların kan bağışını çok etkilediğine vurgulayan Erdem, "Kan bağışında yüzde 20’lik bir düşüş var. Ama trafik kazaları durmuyor, terör olayları bitmiyor, ameliyatlar durmuyor. Ama kan bağışı azaldığı için gece gündüz çalışmak mecburiyetindeyiz” dedi.

Basın yoluyla, eğitimler yoluyla kurum ve kuruluşlarla irtibata geçip bu açığımızı kapatmak istediklerini kaydeden Erdem, “Kan stoklarımız maalesef azaldı. Sadece doğal afetlerin, terör olaylarının yaşandığı yerleri değil biz Türkiye şartlarını düşünüyoruz. Bundan dolayı kurum ve kuruluşlarımızın, vatandaşlarımızın kan bağışında bulunmaya davet ediyoruz" diye konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA