Takıma güveniyorum! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Takıma güveniyorum!


 

Mersin İdman Yurdu’nun genç ve dinamik teknik adamı Haberci’ye konuştu. Geldiği günden beri tesislerden çıkmayan, takımın eski maçlarını izleyen, dosyalar hazırlayan Palaz, “Takıma güveniyorum” diyerek, destek çağrısı yaptı.

ALİ ŞANLI

İngiltere altyapısından yetişen ve Türkiye liglerinde Manisaspor ve Denizlispor gibi takımlarda görev alan, 38 yaşında ki genç teknik adam gelecekle ilgili umutlu mesajlar verdi.  Kulübün güzel günler göreceğini söyleyen Palaz, üstlendiği görevin zorluğunun farkında olduğunu belirtti.

“KULÜBÜN GELECEĞİNİ KURTARACAĞIZ”

Göreve başladığından bu yana 5 günde 120’ye yakın futbolcu izlediğini ifade eden Palaz, “Geleceğimizi genç oyuncuların üzerine kurgulamaktan başka çaremiz yok. Transfer tahtamız kapalı. Bu süreç bizi genç , yetenekli ve iştahlı oyunculara yönlendirdi. Umutsuz değilim. Kadromuzda eleminasyon yaptık. Bu bölgede çok değerli oyuncuların olduğunu kısa sürede gözlemledim. Bizim iki hedefimiz var. Birisi bu ligi en iyi yerde bitirmek, diğeri ise Türk Futboluna yeni yüzler kazandırıp, kulübün geleceğe umutla bakmasını sağlamak” şeklinde konuştu.

“HAZIRLIK MAÇI YAPACAĞIZ”

Mersin etabının ardından gelecek hafta Kartepe’de takımı kampa alacağını kaydeden genç teknik adam, Kamptan sonra kadronun 28’e düşürüleceğini ve takımın iskeletinin oluşturulacağını söyledi. Palaz, “15 gün kalacağımız Kartepe’de 4 tane hazırlık maçı yapacağız. Ardından Mersin’e döneceğiz ve takımımızı şekillendireceğiz. Beğendiğimiz ve takımda görmek istediğimiz gurbetçi oyuncuları transfer engelimiz olduğu için ancak devre arasından sonra oynatabileceğiz” dedi

TİTA GELECEK

Tita ve Sinan’ın takıma dönüp dönmeyeceği ile ilgili önemli açıklamalarda bulunan Palaz, “Sinan ile ilgili bir tasarrufumuz yok ama Tita gelecek hafta kampa katılacak. Büyük bir aksilik olmazsa tecrübeli oyuncumuz Salı günü takımla birlikte idmanlara çıkacak. Öte yandan Tolga’nın takımda kalması için üzerime düşeni yapıyorum. Kendisi ile irtibat halindeyiz. Şimdilik aşamayacağımız bir sorun görünmüyor” dedi.

“SİSTEMİ OYUNCULAR BELİRLEYECEK”

Bu sezon takıma uygulayacağı sitemin belirleyicisini futbolcu portföyü ve tipi olacağını söyleyen Palaz, “Henüz 10 gündür futbolcularımla birlikteyim. Onları tanıyıp, neler yapabileceklerini görmeliyim. Transfer imkanımız olmadığı için sistemi belirlemek hayalcilik olur. Takımın iskeletini kurduktan sonra, sistemimiz şekillenecek. Kısacası oyuncularımdan en fazla verim alabileceğimiz bir anlayışla sahaya çıkacağız” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA