“Otizmli çocuklar yaz kampına” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Otizmli çocuklar yaz kampına”


 

Kapadokya Rotary Kulübü’nün düzenlediği "Otizmli Çocuklar Yaz Kampı"na Mersin Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile uğurlandı.

Düzenlenen kampa ilk olarak otizmli bir çocuk ve ailesi Komite başkanı Meriç Tülü ve Mersin Rotary Kulüp Başkanı Serdar Vetem, eşliğinde uğurlandı. Ailenin ulaşımı ve ihtiyaçları ile birebir ilgilenen Serdar Vetem, “Bu gerçekten çok güzel bir proje. Otizmli çocuklarımız bizim için çok değerli. Onların yüzünün gülmesi, bizim bir ömür mutlu olmamızı sağlar. Bu proje için Kapadokya Rotary Kulübü’ne gerçekten çok teşekkür ederiz. Düşünülebilecek en güzel şeylerden birisini düşünüp, projeyi hayata geçirmişler. Mersin’den yollayacağımız aileler kaç kişi olur bilmiyorum ama, hepsine destek olacağımıza ve desteklerimizi onlardan esirgemeyeceğimiz sözünü gönülden veriyoruz. Yeter ki çocuklarımız mutlu olsun. Bu ayrımcılığın yapıldığı dünya da ayrımdan habersiz bir şekilde yaşayıp diğer insanları kendilerinden farklı görmesinler diye tüm çabamızı sarf edeceğiz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA