Vali Ali İhsan Su’ya ziyaretler sürüyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Vali Ali İhsan Su’ya ziyaretler sürüyor


 

Son kararname ile Mersin Valiliği görevine atanan Ali İhsan Su’ya, hayırlı olsun ziyaretleri sürüyor. Son olarak; Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı Mücadele Derneği (UCİM) yönetimi, Mersin Ticaret Borsası yönetimi, Anamur Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ve Birlik Vakfı yönetimi Vali Su’yu ziyaret ett

UCİM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saadet Özkan, Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmada dernek merkezini önümüzdeki günlerde kentte açacaklarını belirterek, yönetim kurulu ve dernek üyeleri adına Vali Su’ya hayırlı olsun dileklerini iletti.

Konuşmasının başında, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Su ise, Başkan Özkan’dan dernek olarak hayata geçirmeyi planladıkları faaliyet ve çalışmalar hakkında bilgi aldıktan sonra çocuk istismarının çok önemli ve hassas bir konu olduğuna dikkat çekerek, Mersin Valiliği olarak derneğin bu konuda sürdürdüğü çalışmaların her zaman destekçisi olacaklarını kaydetti.

BORSA’NIN KENTE KATKISI BÜYÜK

Daha sonra Mersin Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri Vali Ali İhsan Su’yu ziyaret etti.

Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette konuşan Vali Su, ilin önemli dinamiklerinden biri olan Ticaret Borsası’nın ilimizin ve bölgemizin ekonomik gelişimine sağladığı katkıya dikkat çekerek, kentin tüm dinamikleriyle birlik ve beraberlik içerisinde çalışmasının bu gelişime sağladığı katkının önemini vurguladı.

 Yönetim Kurulu Başkanı Özdemir ise, dernek üyeleri adına Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun dileklerini sunarak, yürüttükleri çalışmalar ve önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi.

Anamur Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ferudun Torunoğlu da, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ali İhsan Su’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Vali Ali İhsan Su, Sahil Valilik Makamında gerçekleşen ziyarette yaptığı konuşmasına muz üretiminde ülkemizde birinci sırada yer alan Anamurlu iş insanlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Torunoğlu ve yönetimine başarı temennisinde bulunarak sözlerini sürdüren Vali Su, Başkan’dan yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgi aldı. Yönetim Kurulu Başkanı Torunoğlu ise, Anamur iş dünyası adına Vali Ali İhsan Su’ya yeni görevlerinin hayırlı olması dileklerini sunarak, önümüzdeki dönemde hayata geçirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verdi. Ziyaret bir süre sohbet edilmesinin ardından sona erdi.

Vali Su’yu gün içinde ayrıca Birlik Vakfı kurucularından Hüseyin Coşkun, beraberinde Mersin Şubesi Başkanı Murat Harun Baştürk ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte ziyaret eden isimler oldular. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA