Otobüs durakları yenileniyor | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Otobüs durakları yenileniyor


 

Büyükşehir Belediyesi, ilçelerdeki eski ve kullanışsız durakları modern duraklar ile değiştiriyor, durak olmayan yerlere yenilerini yerleştiriyor. Durakların yapımı tamamlandığında, Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus, Silifke, Erdemli, Aydıncık, Bozyazı, Anamur, Mut ve Gülnar olmak üzere toplam

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından Tarsus’ta 69, Silifke’de 20 ve Erdemli’de 16 tane durağın yapımı tamamlandı ve vatandaşların hizmetine sunuldu. Çalışmalar sonucunda ise Tarsus’a 80, Silifke’ye 50, Erdemli’ye 50, Anamur’a 20, Mut’a 20, Gülnar’a 20, Aydıncık’a 10 ve Bozyazı’ya 10 adet durak kazandırılmış olacak. Aynı zamanda uygun olmayan duraklar da tespit edilerek, çalışmalar sürdürülecek.

Engelli vatandaşların da hayatını kolaylaştırmayı hedefleyen ve bu yöndeki hizmetlerini aksatmadan sürdüren Büyükşehir Belediyesi, yerleştirdiği duraklar ile hem toplu taşımadaki durak eksikliklerini gideriyor, hem de engellilerin de rahatlıkla kullanabileceği duraklar yapıyor. Yapılan duraklarda engelli vatandaşların kullanımına uygun hissedilebilir yüzey, engelli rampası ve engelli platformu bulunuyor.

VATANDAŞLAR VERİLEN HİZMETTEN MEMNUN

Tarsus’ta yaşayan ve hayata geçirilen hizmetlerde engellilerin de düşünülmesini güzel bulduğunu söyleyen Büşra Sarı, “Engelliler adına yapılan bu çalışmalar çok güzel. Engelsiz bir yaşam için muhakkak ki çok güzel bir hizmet. Bu anlamda da Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’a çok teşekkür ediyoruz ve çalışmalarının, başarılarının devamını diliyoruz” dedi.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkür eden ve verilen hizmetlerden memnun olduğunu dile getiren Tarsuslu Burak Çidem de, “Belediye Başkanımız Burhanettin Kocamaz’dan Allah razı olsun, başarılarının devamını diliyorum. 20 yıldan beri burada görev yaptı ve sonra biz güzel bir şekilde kendisini Mersin’e uğurladık. Mersin’de hizmetlerine devam ediyor ve Mersin’e gittikten sonra Tarsus’u da unutmadı. Duraklar hakkında da şunları düşünüyorum. Benim evim karşıda ve görüyorum. Burada engelli rampası da var. Bazen engelli vatandaşların bindiğini gördüğüm zaman mutlu oluyorum. Yani hiçbir yardım almadan otobüse binebiliyorlar” ifadelerini kullandı.   

Yapılan yeni durakları çok beğendiğini ifade eden Necati Çetinkaya da “Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Engelliler için yapılan hizmetlerden dolayı da memnunuz, daha rahat kullanabiliyorlar durakları. Her şeyin yenisi güzeldir” diye konuştu.

Yapılan duraklardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Hanife Kokangül, “Belediyemizin her şeyinden memnunuz ve her zaman güzel çalışıyor, her türlü imkânlarından da faydalanabiliyoruz. Başkanımızdan elinden geldiğince bu tarz çalışmalarının devamını isterim. Bu şekilde devam ettiği sürece çok memnunuz.  Duraklardan tutun da, öğrencilerimize verilen yardıma kadar hizmetlerin incelikleri anlatmakla bitmez. Çalışmaların devamını da istiyoruz” şeklinde konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA