Görüntü kirliliğine yer yok | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Görüntü kirliliğine yer yok


 

Mersin genelinde ana caddelerde, yol kenarlarında yer alan irili ufaklı reklam tabelaları, görüntü kirliliğine sebebiyet vermesi nedeniyle Mersin Büyükşehir Belediyesi zabıta ekiplerince düzenlenen çalışma ile kaldırıldı.

Ana yollarda ve ara caddelerde bulunan ağaç, aydınlatma direği, uyarıcı trafik levhaları gibi yerlere izinsiz olarak asılan ve görüntü estetiği açısından rahatsız edici olan tabela, levha ve afişleri asan iş yerleri yetkilileri uyarılarak, tabela ve levhaların kaldırılması sağlandı. İşyeri sahibine ulaşılamayan levha ve tabelalar ise zabıta ekipleri tarafından, ilgili yasa ve yönetmelik uyarınca bulundukları yerlerden kaldırıldı.

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, kent genelinde 266 tabelayı kaldırarak, görüntü kirliliğinin önüne geçmiş oldu.

Yetkililer, devam eden günlerde kent estetiğini bozan tabela ve levhaları izinsiz olarak asanlar hakkında gerekli yasal işlemin yapılacağını bildirdi. Tabelaların asılmaması konusunda işyeri sahipleri ve vatandaşları uyaran zabıta ekipleri, çalışmaların devam edeceğini belirtti. (bülten) 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA