“Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir!” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir!”


 

CHP’li Aytuğ Atıcı, konuşma süresinin tamamını Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için kullandı.

TBMM Genel Kurulu’nun bugünkü oturumunda CHP Mersin Milletvekili Aytuğ Atıcı bir dakikalık konuşma hakkını açlık grevinin 132. gününü geride bırakan Nuriye Gülmen ve Semih Özakça için kullandı. 1 dakikalık süre hakkında Atıcı, tam 11  kez "Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir" dedi.

Tutanaklara yansıyan 1 dakikalık konuşma şöyle: “Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir! Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinde ölmemelidir!

“İKİ GENÇ EĞİTİMCİNİN BU PASİF ÇIĞLIKLARINI DUYUN ARTIK”

CHP’den Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, Nuriye Gülmen ve Semih Özakça açlık grevinin 131'inci gününde ve kritik bir dönemde olduklarına  dikkat çekerek, “Buradan Başbakana sesleniyorum: 20 Temmuz OHAL sürecinin mağdur ettiği bu iki genç eğitimcinin ölümü göze alan bu pasif çığlıklarını duyun artık. OHAL komisyonunda aciliyeti nedeniyle öncelikli olarak Nuriye ve Semih'in dosyaları incelensin ve adil bir şekilde değerlendirme yapılarak bu iki gencin çok masumane talebi olan işe iade talepleri karşılansın.

SERTEL: BİR BABA OLARAK BAŞBAKANA SESLENİYORUM

CHP'li  İzmir Milletvekili Atila Sertel de, "Bir insan, bir baba, bir Türkiye Cumhuriyeti yurttaşı olarak Sayın Başbakana sesleniyorum: Nuriye Gülmen ve Semih Özakça, bu iki kardeşimizi cezaevinde ziyaret ettim, onlar sadece işlerine geri dönmek istediler, hiç kimseye bir kötülükleri olmadı, kimseye zararları olmadı. Açlık grevini sadece işini ve aşını korumak için yaptılar. Açlık grevi sürerken onları cezaevine attınız. Şimdi bu genç insanlar ölümle pençeleşiyor. Onlar ölmemeli, aramıza dönmeli. Onların çığlığına kulak verin, onların sesine kulak verin. (bülten)



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA