Başkan Tarhan rant tepkisinde iddialı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Başkan Tarhan rant tepkisinde iddialı


 

Üretici kadınlar, Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan tarafından gerçekleştirilen saldırıya tepki olarak Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Tarhan, “Halkın hakkını hiçbir zaman kişisel ranta kurban ettirmeyeceğiz” dedi.

Mezitli Kadın Üretici Pazarları’nda tezgah açan kadınlar, geçtiğimiz hafta Mersin Pazarcılar Odası Başkanı Fuat Kalkan tarafından gerçekleştirilen saldırıya tepki olarak, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret ederek destek mesajları verdiler. Kalabalık bir grupla belediyeye gelen kadınları Başkan Tarhan, meclis salonunda ağırladı.

“KİŞİSEL YADA KURUMSAL RANTA İZİN VERMEYECEĞİZ”

Yaşanan olay hakkında kadınlara bilgi veren Başkan Tarhan, gerçek pazarcı esnafının hakkını korumak amacıyla mücadele ettiklerini, ancak bazı çıkar çevrelerinin buna tahammül edemediğini söyledi. Kentin belediye başkanı olarak hiçbir kişisel yada kurumsal ranta izin vermeyeceklerine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Pazarcı esnafından gelen talep üzerine bir süredir ortak çalışma yürütüyorduk. Son nihai kararın verileceği encümen toplantısından bir gün bönce böyle bir olayın yaşanması hepimizi üzmüştür. Ancak bu asla bizi yolumuzdan döndürmeyecektir. Halkın hakkını hiçbir zaman kişisel ranta kurban ettirmeyeceğiz. Sizden aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz” dedi.

“HALKIN HAKKINI SONUNA KADAR KORUYACAĞIZ”

Bundan sonrada çalışmalarında halkın çıkarını gözetmeye devam edeceklerinin altını çizen Başkan Tarhan, “Kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. Halkın hakkını korumak konusunda da kimseden korkmuyoruz. Çünkü bizim arkamızda halk var. Eğer arkanızda halk desteği yoksa istediğiniz tedbiri alın işe yaramaz. Biz doğru işler yaptığımızın bilinciyle çalışacağız” diye konuştu.

MAKAM ARAÇLI DEĞİL BİSİKLETLİ BAŞKAN

Başkan Neşet Tarhan’a çiçek takdim ederek desteklerini belirten kadınlar da, “Bizim hakkımızı koruduğunuz konusunda en küçük bir kuşkumuz yok. Siz makam araçlarına binmek yerine bisikletle aramızda dolaşıyorsunuz. Bizde sizin her zaman yanınızdayız. Önce Allaha sonra bize emanetsiniz. Her zaman arkanızdayız” şeklinde konuştular.Daha sonra hep bir ağızdan Aşık Daimi’nin bir türküsünü seslendiren kadınlar duygusal anların yaşanmasına da neden oldular. Kadınlar Başkan Tarhan’la bol bol fotoğraf çektirdiler.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA