Silifkeli dansçılar Akçabat yolcusu | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Silifkeli dansçılar Akçabat yolcusu


 

Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali’ne gidecek olan Silifke Belediyesi Halk Dansları Topluluğu, Belediye Başkanı Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Belediye Kültür Müdürü Üstün Zayim, Halk Dansları Eğitmeni Kadir Kaya ve ekip üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Turgut, halk oyunlarının, kültürümüzün en büyük zenginliği olduğunu ve bu değeri yaşatmak gerektiğini söyleyerek şunları ifade etti. “Halk oyunları kültürümüzün yaşayan en önemli değerlerinden biridir. Biz bu değerlerimize sahip çıkmak, yaşatmak ve gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarılmasını sağlamak zorundayız. Sizler özverili çalışmalarınızla yurt içi ve yurt dışı etkinliklerde sahne alıyor, kentimizi en iyi şekilde temsil ediyorsunuz. Silifke Belediyesi Halk Dansları Topluluğu olarak Akçaabat Müzik ve Halkoyunları Festivali’nde de Silifke’yi en iyi şekilde temsil edeceğinize inancım ve güvenim tamdır. Emeğiniz ve katkınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Sorunsuz ve sıkıntısız bir şekilde gidip gelmenizi temenni ediyor, hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum. ” dedi.

“BAŞKANIMIZA DESTEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Silifke Belediyesi Halk Dansları Topluluğu olarak gerek yurt içi gerekse yurt dışı festivallere en iyi şekilde hazırlandıklarını ifade eden Kültür Müdürü Üstün Zayim, “Bizlerden hiçbir zaman desteğinizi esirgemediniz. Bunun için ayrıca teşekkür ediyoruz. Ekibimiz ve bu ekipte yer alan bütün arkadaşlarımız gerçekten gayretli bir şekilde çalışıyorlar. Bizler sadece oyunlarımızla eğlendirmiyor, yaşadığımız coğrafyanın ve kentimizin tarihini, kültürünü ve zenginliklerini de gösterilerimize yansıtıyoruz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA