Aile boyu midelerini küçülttüler | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Aile boyu midelerini küçülttüler


 

Adana’nın Pozantı ilçesinde yaşayan aileden anne ve 3 çocuğu, 3 yıl içinde tüp mide ameliyatıyla midelerini küçülttü. Aile üyeleri ameliyatlar sonrası toplam 191 kilo verdi. Son ameliyatla birlikte hedef 256 kilo

Adana’nın Pozantı ilçesinde yaşayan Ayşegül Güngör ile 3 çocuğu fazla kilolarından kurtulmak için tüp mide ameliyatı oldu. Mideleri küçültülen aile fertleri, son 3 yıl içinde gerçekleşen ameliyatların ardından şimdiye kadar toplam 191 kilo verdi. Medical Park Tarsus Hastanesi’nde geçen hafta ameliyat olan küçük kardeş, hedefini gerçekleştirirse, toplam kilo kaybı 250’yi geçecek.

İLK AMELİYAT AĞABEYE

Güngör ailesinde ilk tüp mide ameliyatını, 2014’te ailenin en büyük çocuğu Mahmut Nedim Güngör oldu. Şu anda 28 yaşında olan Mahmut Nedim Güngör 70 kilo zayıflayarak, 150 kilodan 80 kiloya düştü. Ardından 2015 yılında, şu anda 26 yaşında olan kardeşi Mehmet Kadri Güngör tüp mide ameliyatı oldu. Ameliyat öncesi 164 kilo olan Mehmet Kadri Güngör, iki yılda 64 kilo vererek 100 kiloya indi.

SON AMELİYAT KIZ KARDEŞE

Anne Ayşegül Güngör’ün midesi ise 2016’da Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Erdal Cücük tarafından küçültüldü.  Şu anda 46 yaşında olan Ayşegül Güngör, 130 kilo olarak ameliyata girdiği ameliyattan sonra 57 kilo zayıflayarak 73 kiloya düştü. Böylece anne ve 2 çocuğu toplam 191 kilo vermiş oldu. Son olarak ise Medical Park Tarsus Hastanesi’nde yine Op. Dr. Erdal Cücük tarafından, Ayşegül Güngör’ün kızı Melek Merve Güngör (20) ameliyat edildi. 125 kilo olan Merve Güngör’ün, hedeflediği 60 kiloya düşmesi halinde ailenin toplam kilo kaybı 256’yı bulacak.

“KİLO SORUNU HEP VARDI”

Tüp mide ameliyatıyla zayıflayan Mehmet Kadri Güngör, genetik bir durum belirlenmediğini ancak ailelerinde eskiden beri kilo sorunu bulunduğunu söyledi. Babalarının hayatta olmadığını belirten Güngör, “Annem ve biz 3 kardeş eskiden beri kilo sıkıntısı yaşıyoruz. Ağabeyimin 2014’te tüp mide ameliyatıyla zayıflamasının ardından sırayla biz de ameliyat olduk” dedi. Merve Güngör ise annesi ve ağabeylerinin ameliyatlarının başarılı sonuçları üzerine operasyona karar verdiğini söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA