MHP yönetimi kamuoyunun karşısına çıktı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MHP yönetimi kamuoyunun karşısına çıktı


 

Ani bir karar ile MHP Mersin İl Başkanlığına atanan Mevcut Teşkilatlardan Sorumlu Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Zeynel Uğur Gölgeli” parti içindeki muhalefete sert tepki göstererek “Ülkücüleri bölmeye kalkışanlara zerre taviz vermemek ise vebalimizdir” diye konuştu.

Mehmet Nabi Batuk

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli tarafından görevden alınan Atsız Afşin Yılmaz’ın yerine atanan MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli basının karşısına çıktı. İl binasında gerçekleştirilen toplantıya, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı, Mut Belediye Başkanı Nebi Yılmaz, MHP İl ve İlçe Örgütü temsilcileri ve parti üyeleri katıldı.

“ÜLKÜDAŞLIK HUKUKUMUZU ÇİĞNEYENLERE TAVİZ VERMEYECEĞİZ”

Toplantının açılış konuşması yapan İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, “Türklük şuur ve gururuna, İslâm ahlâk ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe çağıran Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in emaneti olan Milliyetçi Hareket Partisi’nde, “Önce ülkem ve milletim” diyerek varlığını Türklüğe armağan edip ömrünü bir kutlu ülküye vakfeden Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’in emrinde Mersin’e değer kazandırmak görevimizdir. Binlerce şehidin canıyla, sayısız gazimizin kanıyla, on binlerce mağdurumuzun gözyaşıyla ve bir neslin duasıyla bugünlere gelen “Üç Hilâl’i Mersin’in semalarında ebedileştirmek namus borcumuzdur. İki cihan kardeşliği olan Ülküdaşlık hukukumuzu çiğneyenlere, dirliğimizin teminatı töremizi yok saymaya çalışanlara, birlik ve beraberliğimizi parçalayıp Ülkücüleri bölmeye kalkışanlara zerre taviz vermemek ise vebalimizdir. Milliyetçi Hareket Partisi Mersin İl Başkanlığı olarak, görevimizin bilincinde, vebalimizin farkında olarak namusumuza sahip çıkacağız. Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatinde ifade ettiği “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın!” şiarından aldığımız ilham ile tüm Mersin’de gönülleri fethedeceğiz. Türk Milliyetçiliği’nin ayrıştıran değil insana saygı ve sevgiyi temel alan bir birlik ve beraberlik hareketi olduğunu aklımızdan çıkarmadan, Hacı Bektaş-ı Veli’nin deyimiyle “Bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız.” Bu vatanın ekmeğini yiyip ona ihanet eden teröristlerin, ahlaksızlığı yaşantı edinmiş tecavüzcülerin ve gençliğimizi yani yarınlarımızı zehirleyen uyuşturucu tüccarlarının haricindeki tüm hemşerilerimize kapımızı sonuna kadar açık tutacağız” diye konuştu.

İL YÖNETİMİNDE KADINLARA YER YOK!

MHP Mersin İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli’nin yeni Yönetim Kurulu Üye Listesi’nin neredeyse tamamı erkeklerden oluşurken; Emekli Polis Amiri Hayal Funda Önder oldu. Diğer yönetim kurulu üyeleri ise şöyle oluştu: “Kürşat Köklü, Kürşat Kaan Altıntaş, Muhammet Beşkardeş, Mustafa Göktaş, Hüsnü Doğan, Metin Ateş, Mehmet Ali Gökmen, Salih Gürbüz, Şeref Kemal Ak, Mehmet Gündüz, Ahmet Seyhan, İlhan Karakuş, Selahattin Ertuğan, Hayal Funda Önder, Erol Erdoğan, Eyüp Boz, Ziya Erdoğan, Ayhan Aslan, Şeref Bolat, İsrafil Berut, Çağrı Ünel, Ziya Körüklü, Ferdi Yıldız”


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA