Akdeniz’den ücretsiz sanat kursları | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Akdeniz’den ücretsiz sanat kursları


 

Akdeniz Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yaşayan çocuklara ve gençlere yönelik olarak ‘tiyatro,satranç, bağlama, gitar, yaratıcı drama, ve halkoyunları dallarındaki kurs eğitimlerini sürdürüyor.

Akdeniz Belediyesi, sosyal, kültürel ve sanatsal alanda ilçe sınırları içerisinde yaşayan gençlere ve çocuklara yeteneklerini ve kendilerini keşfetme fırsatı sunmaya devam ediyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde uzman eğitmenler tarafından ücretsiz verilen ‘tiyatro, satranç, bağlama, gitar,  yaratıcı drama ve halkoyunları kursları yoğun bir katılımla devam ediyor.

“GELECEĞİN SANATÇILARI YETİŞİYOR”

Güneş, Çilek, Çay, Adanalıoğlu mahalleleri Sanat Atölyeleri ile Müfide İlhan Kurs Merkezi’nde verilen kurslara, ‘12’isi bağlama, 44’ü tiyatro- drama, resim 56 ve 18’i de halkoyunları olmak üzere kurslara toplam 130 öğrenci katılıyor. Yeni başvurularla bu sayının daha da artması bekleniyor. Çocuklarını kurslara kaydetmek isteyen ailelerin, kurs merkezlerine ait şu telefon numaralarını arayabilecekleri bildirildi.  Güneş Sanat Atölyesi: 234 0248; Çilek Sanat Atölyesi: 221 6272; Çay Sanat Atölyesi: 221 5560; Adanalıoğlu Sanat Atölyesi: 336 6583 (130); Müfide İlhan Kurs Merkezi: 336 5099 (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA