“Demokrasi ve Milli Birlik Konferansı” düzenlendi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Demokrasi ve Milli Birlik Konferansı” düzenlendi


 

Mersin’de, ‘15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ programı kapsamında valilik tarafından ‘Demokrasi ve Milli Birlik Konferansı’ gerçekleştirildi.

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen konferansa Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Vali Ali İhsan Su, Mersin Milletvekilleri Yılmaz Tezcan, Ali Cumhur Taşkın, Hacı Özkan ve Baki Şimşek, Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, il protokolü, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Konferans öncesinde Kültür Merkezi’nin fuayesinde açılan ‘15 Temmuz Destanı’ isimli fotoğraf sergisini gezildi. Serginin gezilmesinin ardından konferans saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile sürdü.

Törende konuşan Vali Ali İhsan Su, her ülkenin tarihinde o ülkenin ve milletin kaderini değiştiren bazı önemli olayların yaşandığına dikkat çekerek başladığı konuşmasında, 15 Temmuz gecesi yaşanılan mücadelenin milletin ve ülkenin tarihine altın harflerle yazıldığını dile getirdi.

Konuşmasının sonunda bir ülkenin geleceğinin, millet iradesi tarafından belirlendiğinin altını çizen Vali Su, aziz milletinn 15 Temmuz gecesinde sergilediği dik duruşun, millet iradesinin karşısında hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya bir kez daha ve en iyi şekilde gösterdiğini vurguladı. Konferans konuşmaların ardından sona erdi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA