Adalet Yürüyüşü örgütlülük ile taçlanacak | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Adalet Yürüyüşü örgütlülük ile taçlanacak


 

CHP Milletvekili Atıcı, “Adalet Yürüyüşü Türkiye’nin yeni umut ışığıdır! Yürüyüşten doğan enerjiyi mahalle ve sandık örgütlenmesi ile taçlandıracağız” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Prof. Dr. Aytuğ Atıcı, 15 Haziran'da Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun başlattığı “Onurlu Adalet Yürüyüşü”nün Türkiye'nin yeni umut ışığı olduğunu ifade etti.

Adalet aramak üzere Ankara Güvenpark'tan başlatılan ve 25 gün süren 450 kilometrelik “Adalet Yürüyüşü"nün her metresini yürüdüğünü ve büyük bir coşkuyla İstanbul’a girdiklerini belirten Aytuğ Atıcı, "ruhen ve fikren özgürlüğü bütün hücrelerimizde hissettiğimiz bu tarihi yürüyüşte, yüreğinde insan sevgisi olan, adalet duygusu olan 100 binlerce yurtsever ile birlikte yürümek büyük bir onurdur” dedi.

HERKES DESTEK VERDİ

Sanatçı, gazeteci, yazar, sporcu, politikacı toplumun birçok kesiminden hangi siyasi görüşe sahip olursa olsun adalet arayan herkesin diktaya karşı başlatılan bu eyleme destek verdiğini ifade eden Atıcı, şunları söyledi:  "Onurlu Adalet Yürüyüşü, Cumhuriyet ve Dünya tarihinin en önemli hak mücadelelerinden biridir. Bu yürüyüş sırasında misafir olduğumuz tüm illerde sevgi seline tanık olduk, çiçeklerle karşılandık. Bizim önümüze gübre atanların önüne güller döktük. Türkiye’nin her yerinden gelen en küçüğünden en büyüğüne tüm yurttaşlar adalet aramak için bizlere destek verdi, bizlerle beraber ter döktü, bizlerle beraber sağlıkları zarar gördü. Ama hiçbir olumsuzluğu önemsemedik, hep önümüze baktık. Zaman zaman karşılaştığımız tahriklere asla kapılmadık, alkışlarla, sloganlarla karşılık verdik."

TALEPLER AÇIK VE NET

Milletvekili Atıcı, taleplerinin çok açık ve net olduğunu altını çizerek, "Herkes için hak, hukuk ve adalet istiyoruz. Bu yürüyüş, Türkiye'nin yeni umut ışığı olmuştur. Tüm yurttaşlarımız bu ışığın peşinden koşacaktır. Ev ev, sokak sokak, semt semt, şehir şehir tüm hukuksuzluklara karşı adaletin peşinde olacağız” dedi.

Onurlu Adalet Yürüyüşü’nün her noktasında bulunmaktan çok büyük şeref duyduğunu belirten Atıcı, “Buraya gelen, gelemeyip de yüreğini gönderen, sevgisini gönderen, duasını gönderen herkese teşekkür ediyoruz. Çok güçlü olduğumuzu bir kez daha gördük, başaracağız.” dedi.

ENERJİ TABANA YAYILACAK

Aytuğ Atıcı Adalet Yürüyüşü’nden doğan enerjiyi tabana yansıtacaklarını, mahalle ve sandık örgütlenmesi yaparak bu yürüyüşü taçlandıracaklarını ifade etti. “Komşunu tanı, onu dinle ve bir iyilik yap” sloganıyla ev ziyaretleri yapacaklarını belirten Atıcı “Ev ziyaretlerinde herkese, neden yürüdüğümüzü anlatacağız, komşularımızı tanıyacağız, onları dinleyeceğiz ve bir iyilik yaparak onların sempatisini ve oylarını kazanmaya çalışacağız. Biz sadece kendimiz için değil; siyasi görüşü ne olursa olsun 80 milyon için, herkes için adalet istiyoruz. Tüm halkımıza çağrımızdır; hak, hukuk ve adalet arayışımızda birleşelim” dedi. (bülten)

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA