Mersin Adalet Mitingine 50 otobüsle destek verecek | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin Adalet Mitingine 50 otobüsle destek verecek


 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Mersin’den destek vermek için başlatılan nöbet eylemi 19’inci gününe girerken, CHP Mersin İl Başkanı Özyiğit, büyük adalet mitingine Mersin’den yaklaşık 50 otobüsle katılacaklarını duyurdu.

Haber Merkezi

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı’nın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ne Mersin’den destek vermek için düzenlediği “Adalet Nöbeti” 19’inci gününde sürüyor. CHP Akdeniz İlçe Örgütü’nün inisiyatifinde Kıbrıs Gençlik Anıtı önünde devam eden nöbet eyleminde Emek ve Demokrasi Platformunun da desteği devam ederken; Kamu Emekçiler Sendikası Konfederasyonu (KESK) ve Devrimci İşçi Konfederasyonu Mersin Şube yöneticileri ve birçok kişide eyleme destek verdi. Eylemde yurttaşlar “Adalet” yazılı dövizler taşıdı. Adalet Nöbeti’nin 19. Günü CHP Akdeniz İlçe Başkanı Mustafa Sekendur’un açılış konuşması ile başladı.

“50 OTOBÜS DOLUSU VATANDAŞ İLE İSTANBUL'A GİDECEĞİZ”

CHP’li Sekendur’un konuşmasının ardından söz alan CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, 9 Temmuz günü Maltepe’de yapılacak olan mitinge herkesin duyarlılık temelinde yaklaşması gerektiğini belirterek sözlerine başladı. Herkesin kendi "adalet" çağrısını bulacağı bir mitingin yapılacağını kaydeden Özyiğit, Türkiye’de FETÖ PDY ve PKK Terör Örgütleriyle kapsamlı mücadele amacıyla ilan edilen Olağanüstü Hal ( OHAL) ile yapılan uygulamaların uluslararası arenada Türkiye’nin itibarını zedelediğini dile getirdi. Son olarak 9 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul Maltepe sahilinde gerçekleştirilecek büyük Adalet Mitingi’ne Mersin’den 50 otobüs dolusu vatandaşla katılacaklarını belirten Özyiğit, Mersin’deki vatandaşlara katılım çağrısı yaptı.

“SONUÇ ALINCAYA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ”

DİSK Mersin Şube Başkanı Kemal Göksoy ise nöbet eylemine başından sonuna kadar destek verdiklerini ve sonuç alıncaya kadar da sürdüreceklerini dile getirdi. Göksoy, “Sendikamız bu adalet yürüyüşüne, bu demokrasi yürüyüşüne her zaman her yerde duyarlılık göstermiştir. Bizler barış ve demokrasi inşa edilene kadar mücadele etmeye devam edeceğiz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA