Gülmen ve Özakça için maske taktılar | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gülmen ve Özakça için maske taktılar


 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na Mersin’den destek vermek için başlatılan nöbet eylemi 18’inci gününü girerken vatandaşlar 120 günü aşkın süredir açlık grevinde olan Gülmen ve Özakça’nın sağlık durumuna dikkat çekmek için yüzlerine maske taktı.

Haber Merkezi

CHP Mersin İl Başkanlığı’nın, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun ‘Adalet Yürüyüşü’ne destek vermek için düzenlediği “Adalet Nöbeti” 18’inci gününde, CHP Tarsus İlçe Örgütü’nün inisiyatifinde Kıbrıs Gençlik Anıtı önünde devam etti. Emek ve Demokrasi Platformunun da en başından beridir desteklediği eyleme ayrıca CHP eski Mersin Milletvekili Vahap Seçer, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve birçok stk temsilcisi destek verdi. Akşam saatlerine kadar bekleyişini sürdüren vatandaşlar, işlerine geri iade talebi ile 120 günü aşkın süredir açlık grevinde olan ve son gelen bilgilere göre artık yürüyemeyen eğitimciler Nuriye Gülmen ve Semih Özakça’nın sağlık durumuna dikkat çekmek için yüzlerine maske taktı.

Adalet Nöbeti eyleminin açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP Tarsus İlçe Başkanı Ali İlk, tüm Tarsus ilçe örgütü olarak en güçlü şekilde 9 Temmuz 2017 tarihinde İstanbul’da gerçekleştirilecek Adalet Mitingine katılacaklarını belirterek, vatandaşlara katılım çağrısı yaptı. Yapılan konuşmaların ardından Nöbet eylemine katılan vatandaşlar için serbest kürsü açıldı. Serbest kürsü konuşmalarının ardından, şehitler onuruna durulan saygı duruşunun ardından nöbet eylemi sona erdi.

KADINLAR ADALET BATTANİYESİNİ TAMAMLADI

Adalet Nöbetine katılan bazı kadınlar Adalet yazılı battaniyelerini tamamladı. Mersin Tabip Odası Başkanı Ful Uğurhan tarafından ‘Adım Adım Adaleti Örüyoruz” sloganıyla başlatılan örme eylemine katılan yaklaşık 5 kadın, ördükleri örgüleri birleştirdi. Kadınların onlarca gündür ördüğü battaniye günlerdir Adalet Yürüyüşü’nde olan Kemal Kılıçdaroğlu’na 9 Temmuzdaki büyük Adalet Mitingi’nde hediye edecek.

“CHP, BUGÜN ADALET İÇİN YÜRÜYECEK”

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit ise bugün saat: 17.30 da ‘Herkes İçin Adalet Yürüyüş’ şiarıyla  Forum havuz başında toplanıp Gençlik Anıtına yürüyeceklerini açıkladı. “Ülke adaletsiz,adalet bizsiz olmaz” diyen Özyiğit, tüm Mersinlileri yapacakları yürüyüşe katılmaya çağırdı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA